Η Sony θέτει νέους κανόνες με τα καινούργια, πρωτοποριακ Quer ακουστικvens εiqulus

Η Sony ανακοίνωσε σήμερα τη νεότερη έκδοση της βραβευμένης σειρ ômetro 1000x – τα ασύρματα ακουστιάvio μ α α α αύ α α α αntos WH-1000XM5. Αυτό το νέο μοντέλο φέρνει μια εντελώς νέα, καθηλωτική, χωρίς περισπασμούς εμπειρία ήχου στους χρήστες του και χάρη στην ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών, μεταφέρουν σε ένα εντελώς νέο επίπεδο την ήδη κορυφαία στη βιομηχανία εξουδετέρωση θορύβου και ποιότητα ήχου των WH-1000XM4.

Η καλύτερη εξουδετέρωση θορύβου μόλις αναβαθμίστηκε

Τα WH-1000XM5 έχουν δημιουργηθεί με την πιο αξιοσημείωτη τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου της Sony, με δύο επεξεργαστές να ελέγχουν τα οκτώ μικρόφωνα μειώνοντας δραματικά το θόρυβο ειδικά στο εύρος των μεσαίων-υψηλών συχνοτήτων και ένα Auto NC Optimizer που βελτιστοποιεί αυτόματα την εξουδετέρωση θορύβου, ανάλογα με το περιβάλλον. Είτε προσπαθείτε να επικεντρωθείτε στην εργασία σας σε ένα πολυσύχναστο καφέ, είτε θέλετε να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια μιας αγχωτικής πρωινής μετακίνησης, τα WH-1000XM5 δημιουργούν ένα καθηλωτικό περιβάλλον για ακρόαση.

Με τη βοήθεια του Ενσωματωμένου Επεξεργαστή V1, τα WH-1000XM5 «ξεκλειδώνουν» πλήρως τις δυνατότητες του επεξεργαστή της HD εξουδετέρωσης θορύβου της Sony QN1, ενώ o ειδικά σχεδιασμένος οδηγός των 30 mm ενισχύει την εξουδετέρωση θορύβου. Αυτά τα χαρακτηριστικά βελτιώνουν την ευκρίνεια του ήχου και την αναπαραγωγή των μπάσων, δημιουργώντας ασύγκριτη εξουδετέρωση θορύβου που σας επιτρέπει να
αποκλείσετε εντελώς τον θόρυβο από τον κόσμο που βρίσκεται γύρω σας.

Εξαιρετικός ήχος σχεδιασμένος στην τελειότητα

Τα ακουστικά WH-1000XM5 θέτουν εντελώς νέα στάνταρντ για τον ήχο υψηλής ποιότητας. Η σvers

Ο ειδικά σχεδιασμένος οδηγός των 30 mm με ελαφρύ και άκαμπτο θόλο χρησιμοποιεί σύνθετο υλικό από ανθρακονήματα που βελτιώνει την ευαισθησία του σε υψηλές συχνότητες για πιο φυσική ποιότητα ήχου. Οι μοναδικές τεχνολογίες της Sony περιλαμβάνουν επίσης μια συγκόλληση υψηλής ποιότητας χωρίς μόλυβδο που περιέχει χρυσό για εξαιρετική συνδεσιμότητα και βελτιστοποιημένο κύκλωμα που διασφαλίζει ότι απολαμβάνετε καθαρό ήχο με συνέπεια, σε κάθε κομμάτι.

Τώρα μπορείτε να απολαύσετε Premium ήχο Alta resolução, ασύρματα και ενσύρματα, χάρη στην τεχνολολογfia κacac κacacac υac υvio υίρη στην τεχολeir ή καaC κAC.[i] της Sony που υιοθετήθηκε από τον κλάδο. DSEE Extreme™[ii] που αναβαθμίζει τα ψηφιακά αρχεία μουσικής σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε και την παραμικρή λεπτομέρεια που εισήγαγε ο καλλιτέχνης στα αγαπημένα σας κομμάτια.

Αυτά τα νέα ακουστικά είναι πιστοποιημένα για 360 Reality Audio που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε μια εξατομικευμένη και συναρπαστική μουσική εμπειρία[iii].

Η κορυφαία ποιότητα κλήσεων στον κλάδο

Καμία τοποθεσία δεν είναι μη προσβάσιμη για την πραγματοποίηση κλήσεων υσρρη στα ακλήσεων χάρη στα WH-1000XM5. Η τεχνολογία ακριβείας Voice Pickup της Sony χρησιμοποιεί τέσσερα μικρόφωνα διαμόρφωσης δέσμης και μια δομή μείωσης θορύβου που βασίζεται σε AI για να απομονώνει τη φωνή σας με άψογη ακρίβεια, ενώ μια νέα δομή μείωσης του θορύβου ανέμου ελαχιστοποιεί τον ήχο του ανέμου κατά τη διάρκεια κλήσεων. Έτσι, τώρα ακόμη και ένας πολυσύχναστος δρόμος ή ένα θορυβώδες περιβάλλον εργασίας μπορεί να είναι το τέλειο μέρος για γρήγορη επικοινωνία με φίλους ή συναδέλφους.

Ολοκαίνουργιος σχεδιασμός με βελτιωμένη άνεση χρήσης

Για όσους είναι εξοικειωμένοι με τον εμβληματικό σχεδιασμό της σειράς WH-1000X, το WH-1000XM5 αναβαθμίζει με ένα όμορφο τρόπο το στυλ της σειράς. Ένας ολοκαίνουργιος «ήπιος» σχεδιασμός, με όμορφα φινιρίσματα με ένα πρόσφατα ανεπτυγμένο μαλακό δέρμα και ρύθμιση εφαρμογής χωρίς διαβαθμίσεις χαρακτηρίζει τα νέα ακουστικά. Το νέο συνθετικό υλικό από μαλακό δέρμα εφαρμόζει άνετα γύρω από το κεφάλι, αφαιρώντας την πίεση από τα αυτιά σας και εμποδίζοντας τον εξωτερικό θόρυβο, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να ακούτε όλη την ημέρα, χωρίς ενόχληση.

Τα ακουστικά που ελέγχονται χωρίς κόπο

Η Sony γνωρίigu. WH-1000XM5 Controle de som adaptável. Αυτό προσαρμόζει αυτόματα τον ήχο ανάλογα με την περίπτωσή σας, αναγνωρίζοντας τις τοποθεσίες που συχνάζετε και επιλέγοντας τις ανάλογες ρυθμίσεις ήχου περιβάλλοντος.

Τα WH-1000XM5 ενσωματώνουν τη λειτουργία Γρήγορης Πρόσβασης, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε τα ακουστικά να συνεχίζουν την αναπαραγωγή του Spotify με δύο ή τρία αγγίγματα, χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε το smartphone σας[iv].

Η Sony σάς βοηθά επίσης να ακούτε τη μουσική σας με ασφάλεια με την εφαρμογή Sony Headphones Connect, συγκρίνοντας δεδομένα πίεσης του ήχου που καταγράφονται από τα ακουστικά σας με την καθοδήγηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ). Θα λαμβάνετε άμεσες ειδοποιήσεις από το λειτουργικό σύστημα όταν τα επίπεδα ακρ Não.

Τα WH-1000XM5 Διαθέτουν επίσης έξυπνες λειτουργίες που σας βοηθούν να κινήστε αβίαστα μέστη κιαθημε αβτα. Χάρη στο Speak-to-Chat[v] μπορείτε να σταματήσετε για μια γρήγορη συνομêntre Μόλις τελειώσει η συνομιλία σας, η μουσική ξεκινά ξανά να αναπαράγεται, ενώ με τη βοήθεια της άμεσης παύσης το soundtrack που ακούτε θα σταματήσει να παίζει μόλις βγάλετε τα ακουστικά.

Τα WH-1000XM5 είναι επίσης συμβατά με το Google Assistant και την Alexa, βοηθώντας στην καθημερινότητvens σας κρίω κ κ μ μ ν ν ν ν ν μ μ μ κ κ κ κ κ κ κ κ κ κ κ hands κ κ β β β β β β β β β β β β β β β β β β β β β β β β β β β β β β β β β β β β β β β β β β β β β β β β β β β β β β β. Μπορείτε να συνδεθείτε με φίλους και συγγενείς, να μάθετε πληροφορίες, να ακούσετε μουσική, να ορίσετε υπενθυμίσεις και πολλά άλλα, απλώς πείτε “Ok Google” ή “Alexa” για να ενεργοποιήσετε τον βοηθό φωνής που προτιμάτε[vi].

Αβίαστη σύζευξη

Το να παραμείνει κανείς συνδεδεμένος δεν ήταν ποτέ ευκολότερο, καθώς αυτά τα ακουστικά Bluetooth μπορούν να συνδεθούν με δύο συσκευές ταυτόχρονα. Όταν λαμβgular Μπορείτε επίσης να κάνετε γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των συσκευών με το πάτημα εν.

Τα WH-1000XM5 υποστηρίζουν τη νέα χρήσιμη λειτουργία Fast Pair της Google, επιτρέποντάς σας να κάνετε σύζευξη χωρίς κόπο με τις συσκευές σας με λειτουργικό σύστημα Android. Μπορείτε επίσης να εντοπίσετε πού αφήσατε τελευταία φορά τα ακουστικά σας. O Swift Pair permite que você use o Windows 11 e o Windows 10, laptop, desktop ou tablet.

Φτιαγμένα με γνώμονα το περιβάλλον

Η Sony έχει σχεδιάσει αυτά τα ακουστικά με γνώμονα το περιβάλλον. Δεν υπάρχει πλαστικό στη συσκευασία των WH-1000XM5[vii], η οποία είναι σχεδιασμένη με βάση τις αρχές σχεδιασμού χαμηλής τοξικότητας και τη φιλοσοφία «Made to be Remade» που είναι πιο κοινωνικά υπεύθυνη. Το κουτί του προϊόντος παράγεται χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένα και βιώσιμα υκά πο π α α α α α αª α. Για τα WH-1000XM5 έχουν χρησιμποιηθεί επίσης ανακυκλωμένα πλαστικά υλικά από ανταλλανήτωά αυτοκι[viii].

Ολοήμερη ενέργεια και φορητότητα

Η Sony θέλει να συντονίζεστε και να απολαμβάνετε για ώρες τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, φροντίζοντας να μην παρεμποδίζεται από τίποτα η ακουστική σας εμπειρία. Τα WH-1000XM5 διαθέτουν εντυπωσιακή διάρκεια ζωής μπαταρίας 30 ωρών, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε εξαιρετικό ήχο ακόμα και σε μεγάλα ταξίδια και αν βιάζεστε, μπορείτε τώρα να έχετε την αξιοσημείωτη φόρτιση για αναπαραγωγή 3 ωρών σε μόλις 3 λεπτά χρησιμοποιώντας USB Power Delivery (PD)[ix].

Τα WH-1000XM5 διαθέτουν επίσης μια εύχρηστη πτυσσόμενη θήκη μεταφοράς που μπορεί να γίνει πιο λεπτή για εύκολη αποθήκευση, επιτρέποντάς σας να παίρνετε μαζί σας εύκολα τα ακουστικά σας, όπου κι αν ταξιδεύετε.

Συνεργασία με τον παγκόσμιο Super estrela Khalid

Παράλληλα με την κυκλοφορία των WH-1000XM5, η Sony συνεργάστηκε με τον παγκοσμίου φήμης superstar και καλλιτέχνη της Sony Music Entertainment, Khalid, για την αφήγηση ιστοριών, σχετικά με το πώς τα ακουστικά WH-1000XM5 παρέχουν κορυφαία ακρόαση μουσικής.

«Ως καλλιτέχνης και λάτρης της μουσικής, η ποιοτική ακρόαση είναι σημαντική για μένα και τα νέα ακουστικά WH-1000XM5 της Sony προσφέρουν ποιοτική μουσική εμπειρία σε μεγάλο βαθμό», δήλωσε ο Khalid. «Η εξουδετέρωση θορύβου σε κάνει πραγματικά να νιώθεις πιο κοντά στη μουσική και να ακούς όλες τις λεπτομέρειες σε ένα τραγούδι, μεταφερόμενος σε έναν διαφορετικό κόσμο, όπως ακριβώς μου αρέσει να βιώνω τη μουσική».

Διαθεσιμότητα

Τα ακουστικά WH-1000XM5 θα είναι διαθέσιμα σε μαύρο και πλατινένιο ασημί χρώμα από τα τέλη του Μαΐου του 2022.

*******

[i]Πρέπει να ρυθμsto LDAC.

[ii] Mais informações sobre o DSEE Extreme™ para a Sony | Fones de ouvido conectar.

[iv] Εγκαταστήστε την εφαρμογή Spotify και ρυθμίστε με την εφαρμογή Sony | Fones de ouvido conectar. Η υπηρεσία Spotify ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη σε ορισμένες χώρες/περιοχές.

[vi] Οι λειτουργίες του Google Assistant συμβατές με ακουστικά, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης keyword όπως “OK Google”, είναι διαθέσιμες μόνο όταν συνδέονται σε μια υποστηριζόμενη συσκευή Android™. O Google é o Android e o Google LLC. Τα Amazon, Alexa και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. ή τωϽ θηγατρικών. Por Google Assistant, por Alexa, por você, por você, por você. Еγκαταστήστε την εφαρμογή Google και ρυθμίστε με την εφαρμογή Sony | Fones de ouvido conectar. O Amazon Alexa, o Amazon Alexa O Amazon Alexa O Sony | Fones de ouvido conectar.

[vii] Ανάλογα με τη γεωγραφική περιοχή. Εξαιρούνται τα υλικά επίστρωσης και κόλλας.

[viii] Το ανακυκλωμένο πλαστικό ίσως υπόκειται σε αλλαγή.

[ix] Οαντάπτορας δεν συμπεριλαμβάνεται με τα WH-1000XM5.


Source: Digital Life! by www.digitallife.gr.

*The article has been translated based on the content of Digital Life! by www.digitallife.gr. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!