Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP) και παιδιά; Πώς ακριβώς;

Στο επίκεντρο τα παιδιά

Η Διαμόρφωση ενός κόσμου Δυνατοτήτων για τα παιδιά στηρίζεται σον τρόπο π μ µαθαί ζ σο το. Με τη γέννηση ενός παιδιού ξεκινά ο προσωπικός “άθλος”, το προσωπικό “ταξίδι του ήρωα”, σε έναν κόσμο με πολλούς και σημαντικούς σταθμούς.

Η διαχείριση του ταξιδιού αυτού και το πώς θα επιλέξει να βιώσει την παραμονή του σε κάθε σταθμό, τείνει να επηρεάζει τη στάση του παιδιού και τη ματιά του όπως προχωράει στη ζωή.
Το να γνωρίζουμε πώς να δημιουργούμε τις ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη της ποιοτικότερης εκδοχής του εαυτού των παιδιών και τη διαμόρφωση του κόσμου των δυνατοτήτων τους είναι κάτι που αποτελεί πρόκληση και σημαντικό έργο, όχι μόνο για το κάθε παιδί, αλλά και για την καλλιέργεια ενός ‘ φυτώριου’ νέας γενιάς σκέψης.

Η nlpgreece®

Ένας από τους κύριους στόχους της nlpgreece® και στο πλαίσιο της αποκλειστικής εκπροσώπησης του NLP University, Santa Cruz California στην Ελλάδα και την Κύπρο, του σημείου όπου δημιουργήθηκε το σύστημα NLP, είναι να παρακολουθεί τις εξελίξεις στα πεδία εφαρμoγών του και να εισάγει σε Ελλάδα και Κύπρο συνεχώς καινούριες εξειδικευμένες προσεγγίσεις που καλύπτουν νέες ανάγκες και ά € εααα νέες ανάγκες και.

Για το λόγο αυτό και προς αυτή την κατεύθυνση, από το 1998 έχει εντάξει στο ρεπερτόριό της όλο το φάσμα των τεχνικών του συστήματος neuro-linguistics, το οποίο πλαισιωμένο με τα ευρήματα των νευρο-επιστημών, αναπτύσσει προσεγγίσεις που στοχεύουν, πέρα ​​από την προσωπική εξέλιξη και την επαγγελματική διάκριση, και σε περιοχές όπως η ανάπτυξη των δυνατοτιδιων των δυνατοτιδιών των δυνατοτιδιών τωντοτιδιών τωντοτιδιων Αυτό γίνεται μέσα από τον τρόπο που αλληλεπιδρά το παιδί με την οικογένειαο και το.

Έτσι, ενώ πέρσι, για πρώτη φορά παγκοσμίως, διοργάνωσε το πρώτο συνέδριο του NLP αφιερωμένο στην Υγεία, παρουσιάζοντας νέα καινοτόμα μοντέλα, τη φετινή χρονιά το NLP είναι αφιερωμένο στην Εκπαίδευση και την Οικογένεια – NLP in Education Conference 2022.

Δέκα διακεκριμένοι επαγγελματίες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό – με εξειδίκευση στο σύστημα NLP, την εκπαίδευση και την οικογένεια – θα παρουσιάσουν τα καινοτόμα μοντέλα τους, τα οποία θα βοηθήσουν γονείς, εκπαιδευτικούς, θεραπευτές, συμβούλους και σχολεία να προσεγγίσουν αποτελεσματικά τα παιδιά τους, σε όποια ηλικία κι αν βρίσκονται.

To NLP in Education Conference θα γίνει διαδικτυακά 25, 27, 28 και 29 Μαΐου, ώστε να διευκολύνει την πρόσβαση όσων ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, για να δώσουν στα παιδιά και τους εφήβους την ευκαιρία να δημιουργήσουν έναν κόσμο δυνατοτήτων, στον οποίον θα περιηγηθούν με την ποιοτικότερη εκδοχή του εαυτού τους, αντιμετωπίζοντας τους σταθμούς της ζωής τους με κατάλληλη θωράκιση, ψυχική ανθεκτικότητα, ευρηματικότητα κι ευελιξία.

Σε ποιους απευθύνεται το NLP in Education Conference 2022

* σε Εκπαιδευτικούς όλων των επιπέδων (βρεφονηπιακό, νηπιακό, δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο, πανεπιστήμιο) που θέλουν να αφήσουν το αποτύπωμά τους στις καρδιές των παιδιών ως δεξαμενή γνώσης, ως μοχλοί ανάπτυξης ταλέντων και δεξιοτήτων και ως παράδειγμα προς μίμηση στην καλλιέργεια τρόπου σκέψης, εμπλουτίζοντας το ρόλο τους με εργαλεία νέας γενιάς

* σε Σχολεία που ενδιαφέρονται για μεθοδολογίες που διαμορφώνουν ένα “φυτώριο” ανθρώπων νέας γενιάς με αξίες, εμπειρίες και γνώσεις -που τους θωρακίζουν μέσα από προκλήσεις, τους ενδυναμώνουν και τους αναπτύσσουν, ώστε να διαχειρίζονται τη ζωή τους

* σε Γονείς που, μέσα από το ρόλο τους, επιδρούν στη διαμόρφωση ενός τρόπου σκέψης (mindset) που διευρύνει τις δυνατότητες των παιδιών τους και βοηθά να δημιουργήσουν την ποιοτικότερη εκδοχή του εαυτού τους

* σε Συμβούλους, Ψυχολόγους, Ψυχοθεραπευτές, Coaches & Consultants που θέλουν να ενισχύσουν την πλατφόρμα τους με τεχνικές του συστήματος NLP – ώστε να ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες ανάγκες παιδιών και εφήβων, αλλά και των γονιών τους

* σε γνώστες του συστήματος που ενδιαφέρονται να ακολουθούν τις εξελίξεις και να ενημερώνονται με νέες προσεγγίσεις και τελευταίας γενιάς τεχνικές NLP

Τι είναι, όμως, το σύστημα PNL

Για όσους έχουν ακόμα απορίες σχετικά με το σύστημα NLP, η συνέντευξη της Αλεξάνδρας Ευθυμιάδου PhD που είχε δοθεί στην Εναλλακτική Δράση, έρχεται να κατατοπίσει και να ξεκαθαρίσει κάθε σκέψη. Μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ:

www.enallaktikidrasi.com/2022/02/hartografontas-egkefalo-dynatotites-synenteuksi-alexandra-euthimiadou/

Πώς μπορεί να συμμετάσχει κανείς στο NL in Education Conference 2022

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, τα workshops και τους ομιλητές και εξασφαλίστε το εισιτήριο σας εδώ: www.nlptrainings.gr

Σε περίπτωση επιθυμίας συμμετοχής ομάδας ατόμων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την nlpgreece® είτε τηλεφωνικά στο +30 210.623.3450–452 είτε μέσω e-mail στο [email protected], ώστε να επωφεληθείτε από τις ακόμα πιο προνομιακές τιμές, με έκπτωση 30% που δίνονται.

Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP) και παιδιά;  Πώς ακριβώς;

Source: Εναλλακτική Δράση by enallaktikidrasi.com.

*The article has been translated based on the content of Εναλλακτική Δράση by enallaktikidrasi.com. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!