Ο α ανδρέας παπανδρέου παρέλαβε μία χώρα ξυπfone

Σκανδαλίδης: «ο ανδρέας παπανδρέου παρέλαβε μία χώρα ξυπeza

«Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση pel fi τ το πρόσωπο που σήμερα πλανάται στην αίθουσα είναέ ο α α α α α α αέ. Εγώ θα ήθελα ειλικρινά να αφήσετε ήσυχο τον ανδρέα », τόνισε οοοινοβουλεrup.

Υποκριτικές χαρακτήρισε τις αναφορές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ στον Ανδρέα Παπανδρέου ο Κώστας Σκανδαλίδης υπενθυμίζοντας μεταξύ άλλων πως τα Δύο κόμματα είχαν στείλει τον πρώην πρωθ Não ή δ δ η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η η δ δ δ δ δ δ δ δ δ δ δ δ δ δ δ δ δ δ δ δ δ δ δ δ δ δ δ δ δ δ δ δ δ δ δ δ δ δ δ δ δ δ η η.

«Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση pel fi τ το πρόσωπο που σήμερα πλανάται στην αίθουσα είναέ ο α α α α α α α α α αέ α αέ. Εγώ θα ήθελα ειλικρινά να αφήσετε ήσυχο τον Ανδρέα. Παρέλαβε μία χώρα ξυπgnitivo Σκανδαλίδης, κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του στη συζήτηση που διεξάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής για την νέα αμυντική συμφωνία Ελλάδας – ΗΠΑ.

«Μιλά ο Πρωθυπουργός για τις βάσεις. Δεν ήήερα ειλικρινά pel fi m έχει γρά κεει και βιβλίο γι ‘αυτient Κατάλαβα, όμως, από αυτά που είπε ότι αντέγραψε απλώς την προπαγάνδα της τότε. Ξέχασε να πει ότι από τις τότε αμερικανικές βάσεις, έμεινε μόνο η Σούδα και η ΝΑΤΟϊκή βάση στο Άκτιο. Ξέχασε παράλληλα να πει pel τι η τient Τι να μιλήσουμε για αυτό; Να μιλήσουμε για την Κίνηση των 6 και τι σήμαινε; Για τη συνέντευξή του στο ABC μετά την εκλογή του; Μας είπαν ότι οι Αμερικανοί τον χειρίστηκαν. Δεν χειρίστηκαν κανένα Παπανδρέου διότι του είχαν εμπάργκο σε όλη τη δεκαετία του ’80», συνέχισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

«Και όταν το 1993 του επέτρεψαν να πάει στην Αμερική και βγήκε στο πόντιουμ μαζί με τον Κλίντον και του είπαν του Κλίντον γιατί μία συνάντηση που ήταν προγραμματισμένη για 15′ κράτησε μία ώρα, ο Κλίντον απάντησε: «Γιατί ο Παπανδρέου διδάσκει παγκόσμια ιστορία και παγκόσμιες κατανομές ισχύος και ως μαθητής έπρεπε να ακούσω το δάσκαλο». Για ποιον μιλάτε με αυτό τον τρόπο και με αυτή την έπαρση; Ο καθένας να το χειρίζεται όπως νομίζει», τόνισε στη συνέχεια.

«Οκ. Μητσοτάκης, ο πρεσβύτερος, εκτός του ότι τον έστειλε στο Ειδικό Δικαστήριο, έκανε όλη εκείνη την περίοδο δύο προτάσεις για το πρόγραμμα σύγκλισης με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Και απέτυχαν και ο Δύο και έχασε η χώρα τρία ολ sabe Και έπρεπε να έρθει ο Ανδρέας Παπανδρέου ξανά το 1993, αυτός που κατηγορήθηκε, και τον Ιούνιο του 1994 να υπογράψει το πρόγραμμα σύγκλισης με την Ευρωπαϊκή Ένωση, το οποίο εφάρμοσε μετά η κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη και έφτασε η Ελλάδα στο ευρώ, στην ΟΝΕ και τη συμφωνία στο Ελσίνκι», σημείωσε ο κ. Σκανδαλίδης.

«Και ασφαλώς ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα ανακάλυψε τον πραγματικό Ανδρέα και ο Αλέξης Τσίπρας προβάλει το μέγεθός του ως εθνικό ηγέτη, όταν εκείνη την εποχή τον έστελναν από το κόμμα του στο Ειδικό Δικαστήριο ως κοινό κλέφτη. Δεν είναι, όμως, τυχαίο. Γιατί ο Ανδρέας κάθε χρόνο που περνά γίνεται πιο επίκαιρος. Γιατί ολοένα και περισσότερο θα τον θυμούνται οι Έλληνες. Γιατί όταν θα απευθύνεστε σε εμάς, θα απευθύνεστε με σοβαρότητα και όχι υπό το βάρος των επερχόμενων πολιτικών εξελίξεων, που ίσως σημάνει και την ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών. Όταν, λοιπόν, εμείς λέμε επιστρέφουμε, δεν το λέμε τυχαία. Το λέμε γιατί η ρίζα άρχισε πάλι να ανθίζει και μία νέα γενιά θα βγει στο προσκήνιο το προσκήνιο . Και είμαστε βέβαιοι ότι ο λαός θα μας ξαναδώσει σταδιακά, με δυσκολία, με μεγάλη προσπάθεια, τη δύναμη να υπηρετήσουμε αυτή τη χώρα», κατέληξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Πηγή : protothema.gr


Source: διαφορετικό by www.diaforetiko.gr.

*The article has been translated based on the content of διαφορετικό by www.diaforetiko.gr. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!