Όλοι χρειαζόμαστε καθημερινή έμπνευση για να συνεχίσουμε

Διαβάζετε ένα βιβλίο που καθόλου δεν σας συγκινεί. Δυσκολεύεστε να εστιάσετε στην πλοκή της υπόθεσης ενώ οι χαρακτήρες φαντάζουν άνευροι, ακόμη και απωθητικοί. ? Στην πραγματικότητα και η ίδια η ζωή ισοδυναμεί με ένα βιβλίο και ως ενορχηστρωτές του πεπρωμένου σας διαθέτετε την επιλογή να το δημιουργήστε από την αρχή, γράφοντας το σε λευκή σελίδα. Πρώτα όμως καλείστε να λάβετε μια κομβική απόφαση: επιθυμεrigado Λαχταράτε να πετάξετε στα αστέ neste

Η πτήση προς μια υπέροχη ζωή

O Robin Sharmaένας από τους κορυφαίους συμβούλους σε θέματα ανάπτυξης ηγεind “Ζήσε την κάθε μέρα με έμπνευση” μας εφοδιάζει με τα καύσιμα που εγγυώνται την πτήση μας προς μια υπέροχη ζωή, προπονώντας μας για τη συναρπαστική υπέρβαση που δικαιούμαστε και για την επιτυχία που αγγίζει βαθιά μονάχα όσους συντονίζονται με τη βαθύτερη αποστολή τους.

Ποιος είναι λοιπόν ο δικός σας προορισμός; Προτού επιστρατεύσετε τη φωνή της λογικής σας για να απαντήσετε, κλείστε τα μά μ κ κ ας αρ κρ κ κ κ α α α α α α α α α α α α α α α α α α α α α αα. Τι ακριβώς κινητοποιεί το πνεύμα μας, ποια ασίγαστη φλόγα καίει μέσα σας ωθώντας σας σει έ μέρρα σας ωθώντας σας σε έ έ έ μέ ό α σ α em Ποιο αποτύπωμα θέλετε να αφήσετε στον κόσμο, όταν πια θα τον έχετε εγκαταλείψει. Ζήστε για κάτι ανώτερο από εσάς, αξιοποιήστε στο μέγιστο τις εξαιρετικές σας προοπτικές και σκορπίστε τη μαγεία σας στο σύμπαν.

Η δέσμευση στην αποστολή και η αφοσίωση στην αριστεία

Μόλις ανακαλύψετε την προσωπική σας μεγαλοφυία, θα νιώσετε και την ευθύνη να αφιερώσετε όλη σας την ενέργεια στην εξέλιξή της, βελτιώνοντας και εμπλουτίζοντας όχι μόνο τη δική σας ζωή αλλά και εκείνη των γύρω σας. Δουλέψτε με αγάπη και καμάρι, επιδιώξτε ακούραστα και μεθοδικά την αριστεία, δεσμευτείτε πως θα γίνετε εξαιρετικοί σε αυτό που κάνετε.

Η πειθαρχία θα αποδειχθεί σύμμαχός σας και η αποτελεσματική διαχείριση του χρόνου θα καταστεί πολύτιμη πυξίδα σας στην εκτόξευσή σας στα αστέρια. Εάν συντονιστείτε στην αποστολή σας, τότε και η ίδια η ζωή θα ταχθεί υπέρ σας καθώς η προσπάθεια να αγγίξουμε αυτό για το οποίο γεννηθήκαμε ποτέ δεν μένει απαρατήρητη από τα μάτια που μυστικά προστατεύουν το σύμπαν.

Στον Δρόμο προς την κατάκτηση του προσωπικού σας μύθου, θα χρειαστεί να κοιτvens θεα χμα. Μιλήστε τους, αγκαλιάστε τους, όμως έπειτα αφήστε τους πίσω σας αφού μόνο στην άλλη πλευρά αυτών θα μπορέσετε να ανακαλύψετε το πεπρωμένο σας. Παρατηρήστε προσεκτικά τις σκέψεις σας γιατί έχουν τη δύναμη να διαμορφώνουν τις συνθήκες της εξωτερικής σας πραγματικότητα με την ενεργειακή δόνηση που μεταφέρουν. Αναρωτηθείτε αν υπάρχει λόγος να τροφοδοτείτε ό,τι δεν σας εξυπηρετεί. Βεβαιωθείτε πως αντιλαμβάνεστε πλήρως τις περιοριστικές σας πεποιθήσεις επειδή καμιά ουσιαστική αλλαγή δεν θα επιτευχθεί αν δεν προηγηθεί η επίγνωση. Αφουγκραστείτε τα συναισθήματά σας, όσες σημαντικές πληροφορίες σας μεταφέρουν και οδηγούν στην καλλιέργεια μιας περισσότερο ειλικρινούς σχέσης με τον εαυτό σας.

Οι σκέψεις διαμορφώνουν την πραγματικότητα

Μην ξεχνάτε πως η ζωή συνιστά μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία, προσφέροντας σύ οο ε ε π π π π π π π π π π π π π π ρ ρ ρ ρ ρ ρ. Είστε ό,τι λέτε στον εαυτό σας. Βεβαιωθείτε λοιπόν πως σας μιλάτε με σεβασμό και ευγένεια, με αγάπη και φροντίsta η. Συνδεθείτε με το θαύμα της ύπαρξής σας και αναλάβετε την ολοκληρωτική σας ευθύνη, καθώς η ελευθερία μας ξεκινά όταν παύουμε να παραχωρούμε τη δύναμή μας στους άλλους. Ρυθμιστείτε στη συχνότητα της ευτυχίας. Άλλωστε, η ευτυχία δεν αποτελεί τίποτε περισσότερο από μια κατάσταση του μυαλού και εσείς μπορείτε πάντοτε να ρυθμίσετε τη διάθεσή σας, προσαρμόζοντας τα πανιά του καραβιού σας στους ανέμους της τύχης.

Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας σε ό,τι αναλαμβάνετε, όμως έπειτα δείξτε υπομονή. Θυμηθείτε πως ό,τι συμβαίνει στην καθημερινότητα έχει ενορχηστρωθεί τέλεια προκειμένου να σας φέρει σε επαφή με την εσωτερική σας δύναμη και να σας εμπνεύσει προς τη μέγιστη εξέλιξή σας. Εκεί όπου οι υπόλοιποι βλέπουν μονάχα προβλήματα, εσείς αντικρίστε τις ευκαιρίες. Απολαύστε το ταξίδι, αφού η ζωή είναι μια ωραία πλάκα για όσους κατάλαβαν το χιούμορ. Σεβαστείτε τα άλλα μέλη του πληρώματος. Προσφέρετε τους τη στοργή και την ενθάρρυνσή σας. Δώστε από την καρδιά σας και τότε θα λάβετε πίσω θησαυρούς ολόκληρους. Εξάλλοba, σε ένα αpel

Ατομική ελευθερία και προσωπική υπεροχή

Ο Robin Sharma, συγγραφέας και του παγκόσμιου best seller Ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari του, στο νέο του βιβλ “Ζήσε την κάθε μέρα με έμπνευση” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα μας ψιθυρίζει το τραγούδι της ίδιας της ζωής, φέρνοντάς μας σε επαφή με τη βαθύτερη αποστολή μας. Και εμείς νιώθουμε πλέον έτοιμοι να απολαύσουμε το ταξίδι, προχωρώντας προς τα υψηλότερα στάδια της ατομικής ελευθερίας και της προσωπικής υπεροχής. Και επιτέλους αποφασίζουμε να αφήσουμε το παρελθόν πίσω, χορεύοντας στον μεθιο χona.

Impor ταν παύουμε να υπάρχουμε αυτόματα και αρχingu Το βιβλίο αυτό μπορεί να είναι το όχημα που μας οδηγεί στον αυθεντικό μας εαυτό, σε εκείνη την ιδανική κατάσταση του σοφού νεογέννητου παιδιού που δεν έχει προλάβει να ταυτιστεί με τον γεμάτο φόβο κόσμο. Και τώρα καλά το ξέρουμε πως ο πληγές μας μπορούν να μετατραπούν σε σοφία και π παςα να να να να να να να να να να να να να αα αα αα αα αα αα αα αα αα αα αα αα αα αα αα αα αα αα αα αα αα αα αα αα αα αα αα αα αα. Robin sharma μας μαθαίνει τους κανόνες της ζωής, υπενθok


Source: Εναλλακτική Δράση by enallaktikidrasi.com.

*The article has been translated based on the content of Εναλλακτική Δράση by enallaktikidrasi.com. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!