Όταν τα αγνά υλικά, τα Κυριακάτικα τραπέζια και η «γεύση της μαμάς» χωρούν ία μία σ!

Τον τελευταίο καιρό νοσταλγώ αυτά τα μεγάλα Κυριακάτικα οικογενειακά τραπέζια. Ίσως γιατί με την πανδημία και την καραντίνα κλειστήκαμε μέσα και περιορίσαμε τις μεγάλες συγκεντρώσεις, αλλά πιάνω τον εαυτό μου να αναπολεί εκείνα τα όμορφα Κυριακάτικα μεσημέρια στο χωριό που μαζευόμασταν και τρώγαμε όλη η οικογένεια μαζί! «Ρε μαμά, δεν έχω φάει πιο ωραίο κοτόπουλο”

Πρόσφατα επισκέφτηκα μια φίλη που μαγείρεψε να φάμε παρέα. «Τι καλό;» τη ρώτησα και όταν μου απάντησε κοτόπουλο ψητient «Objeto de abono de veado». Longa história curta. Η πρώτη μπουκιά με ξένισε, η δεύτερη με έκανε να κλείσω τα μάτια. Στην τρίτη βρέθηκα πάλι κάτω από την μουριά στο χωριό να τρώω και να βγred επιφωνήματαταςλας ναυ β β βγ.

Ήταν το νοστιμότερο κοτόπουλο που είχα φάει μετά της μαμάς μου φυσικά. Εννοείται πως έψαξα να βρω την καταγωγή του. «Ελαιοπουλάκι» μου λέει η φίλη μου, «αυτό επιλέγω πάντα για εμένα και τα παιδιά». Έψαξα να δω τι είναι αυτό που το έκανε τόσο διαφορετικό. Και το έμαθα.

Το Ελαιοπουλάκι, της οικογένειας Αγγελάκη, τρέφεται με 100% φυτικές τροφές με βάση το καλαμπόκι και το αγνό ελαιόλαδο – και είναι το μόνο ελληνικό κοτόπουλο που τρέφεται έτσι. Πέρα από import είναι ζουμερό και νόστιμο, είναι και ένα λειτουologon. Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, βιταμίνες Β3, Β6, σίδηρο και σελήνιο, τα οποία βοηθούν στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού και νευρικού μας συστήματος, προσφέροντας αντιοξειδωτική δράση και «θωρακίζοντας» τη φυσική άμυνα του οργανισμού μας.

Όταν τα αγνά υλικά, τα Κυριακάτικα τραπέζια και η «γεύση της μαμάς» χωρούν ία μία σ!

Το ακόμα πιο ευχάριστο της ιστορίας είναι πως τα προϊόντα «Ελαιοπουλάκι» δεν περιορίζονται μόνο στο ολόκληρο κοτόπουλο. Κυκλοφορούν σε διάφορες εκδοχές, όπως φιλέτο στήθος και φιλέτο μπούοτι, αλλά και σε μπιφτέκι με βιολογxas.

Όταν τα αγνά υλικά, τα Κυριακάτικα τραπέζια και η «γεύση της μαμάς» χωρούν ία μία σ!Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο και ισορροπημένο γεύμα που συνδυάζει τη ζωική πρωτεΐνη, με τις φυτικές ίνες, τα καλά λιπαρά του ελαιόλαδου και τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του κουρκουμά και είναι έτοιμο μέσα σε μόλις 20 λεπτά. Διατηρεί όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχει το κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι και την ίδια στιγμή είναι sem glúten. Για αυτούς τους λόγους σαρώνει και στα βραβεία: στη Sial Innovation 2020, στα Healthy Diet Awards 2021, στα Best Launching Awards 2022 καθώς και στα Monde Selection Quality Awards 2022.

Όταν τα αγνά υλικά, τα Κυριακάτικα τραπέζια και η «γεύση της μαμάς» χωρούν ία μία σ!

Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα, αλλά προτιμώ να τα απολαμβάνω παρά να τα περιγράφω. Ωστόσο αν κάνεις κλικ εδώ θα βρεις όλες τις πληροφορίες και θα καταλάβεις γιατί τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι αν μη τι άλλο… διαφορετικά. Και νομίζω θα με δικαιώσεις πλήρως για τον ενθουσιασμό μου να στα γνωρίσω.


Source: Εναλλακτική Δράση by enallaktikidrasi.com.

*The article has been translated based on the content of Εναλλακτική Δράση by enallaktikidrasi.com. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!