РФ не намерена мириться со вступлением Швеции и Финляндии в НАТО — Российская газета


Н н ии и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и и a м и и и и и и и a м и и и и и и и и и и и ии и ии и € У альянса не должно быть иллюзий. Такое заявление сделал замглавы МИД РФ Сергей Рябков.

Как известно, 15 мая власти Финляндии официально объявили, что приняли решение овступлении в . В Швеции также сообщили о подаче заявки по присоединению к Североатлантическому альянсу.

Шш д ш шжыыыыы шшыы шыыыи шыыи шыы шыии шыи шыии шыии ныиииии ês По его убеждению, новые страны внесут свой вклад в военную и стратегическую мощь блока. Об этом он заявил в беседе с журналистами SVT.


Source: Российская Газета by rg.ru.

*The article has been translated based on the content of Российская Газета by rg.ru. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!