3χρονα φιλαράκια νίκησα στη μάχη με τον καρκίνο και συναντήθηκαν ξανά έπειτα από κήαιρηραφ ξαανά έπεjud

#

Έγιναν γρήγορα φίλοι, όταν έδιναν τη μάχη με τον καρκίνο. Μετά από αρκετό καιρό απrais

Ο λόγος για την Πέισον και τον Μακ, αμφότερα 3 ετών, που νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο Παίδων του Φίνιξ της Αριζόνα νωρίτερα φέτος δίνοντας μάχη με διαφορετικές μορφές καρκίνου.

Τώρα, όμως και τα δύο βρίσκονταν σε απομόνωση, λόγω της πανδημίας. Μέχρι που συναντήθηκαν ξανά.

Αφότου επέστρεψαν στο σπίτι τους στις αρχές του καλοκαιριού, πέρασαν μερικές εβδομάδες στις πόλεις τους, οι οποίες βρίσκονται σε απόσταση 30 λεπτών, μέχρι τελικά οι γονείς τους να οργανώσουν την επανένωσή τους, την πρώτη έξω από τους τοίχους του νοσοκομείου.

Λίγες εβδομάδες μετά τα τρίτα τους γενέθλια, τον Σεπτέμβριο του 2020, η Πέισον διαγνώστηκε με λεμφοβλαστική λευχαιμία, ενώ τον Ιανουάριο του 2021, ο Μακ διαγνώτηκε με αναπλαστικό μεγαλοκυτταρικό λέμφωμα, στο τρίτο στάδιο.

Δείτε το βίντεο:

Και τα δύο παιδιά νοσηλεύθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων του Φίνιξ, αλλά η πανδημία έκανε πολύ δύσκολη την παραμονή τους στο νοσοκομείο, καθώς οι επισκέπτες ήταν περιορισμένοι, ενώ το sala de jogos ήταν κλειστό.

«Η Πέισον ήταν απομονωμένη. Ήταν δύσκολο να δει ανθρώπους, λόγω του κορωνοϊού. Ζητούσε καινούρια παιχνίδια κάθε πέντε λεπτά. Και μετά ήρθε ο Μακ», λέει η μητέρα του κοριτσιού.

«Ήξερα ότι θα την αγαπούσε πολύ», αναφέρει η μητέρα του μικρού αγοριού, η οποία θυμάται το πώς προσέγγισε το αγοράκι της τη μικρή Πέισον και της είπε να πάνε μία μικρή βόλτα μαζί.

Σύντομα, άρχισαν να παίζουν όλη την ώρα μαζί, ενώ οι φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο δείχνει τα δύο παιδιά με όμορφα, πολύχρωμα ρούχα να χορεύουν, να χορεύουν, να μαθαίνουν πράγματα το ένα στο άλλο και να μοιράζονται την αγάπη τους για την Πέππα το Γουρουνάκι και τα Χελωνονιντζάκια.

ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ
Ευτυχώς, και τα Δύο παιδιά αναρώνουν και τους επιτράπηκε να επιστρέοουν στο σπίτε το λativamente. Όμως, αυτές τις ημέρες που ήταν χωριστά, έλειψε πολύ το ένα στο άλλο.

«Κάθε μέρα η πρώτη του ερώτηση ήταν: Πότε μπορώ να παίξω με την Πέισαομά;», λέει ημμε την Πέισαομά;», λέει ημ.

Έτσι, οι δύο οικογένειες, σχεδίασαν την μεγάλη επανένωση. Και τελικά το κατάφεραν. Το βίντεο που τράβηξαν ο γονείς αποτυπώνει τη στιγμή πο σ σ α α α α α α. Ακολουθεί μία ζεστή αγκαλιά και αργότερα χορεύουν μέσα στο σπίτι.

Με συγκίνηση οι γονείς τους δήλωσαν ότι η μέρα αυτή θα τους μείνει αξέχαστη.

Τα παιδιά εξακολουθούν να κάνουν παρέα και μric σστα σχεδιάζουν να ξεκινήσουν το ορρ. Ξ εntas ξ ξ εntas.

Πηγή: Daily Mail, infokids.cy


Source: διαφορετικό by www.diaforetiko.gr.

*The article has been translated based on the content of διαφορετικό by www.diaforetiko.gr. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!