A Jobbik mélypontjáért Jakab Péter a felelős


Ez a Jobbik történelmi mélypontja – jelentette ki Vona Gábor, a Második Reformkor Alapítvány alapíjója, a Jobbik egykori elnöke az ATV Öt című műsorában.

Vona Gábor szerint a választások ota eltelt másfél hónapban romlott a Jobbik népszerűsége, és ennek Jakab Péter a személyi felelőse, aki mindenkit felelősnek tart magán kívül.

Magával kapcsolatban egy felelős van: a bőrdzseki. A bőrdzseki vitte el a balhét, mert azt nem láttuk a választások óta rajta – hangsúlyozta.

A Jobbik egykori elnöke szerint Jakab é bízik a gazdasági válságban, mert arról beszél, hogy majd ha jön a válság, akkor ott lesznek.

Ez a Jobbik történelmi mélypontja, ilyen mélyen még nem volt a Jobbik, mint most – jelentette ki Vona.

Kitért arra é, ilyen helyzetben miként lehetséges az, hogy valakit mégis újraválasszanak elnökké. Szerinte ez azért lehetséges, mert nincs már más.

– Szerintem Jakab Péter körül egy Stockholm-szindrómába került ez a párt. Hiszen akik még ott maradtak, azok mind részesei voltak, mind cinkosai voltak ennek az egész politikai ámokfutásnak és önmagukkal szemben is ennek a tagságnak kritikát kellene gyakorolnia, ami nyilván a legnehezebb – fejtette ki a párt egykori elnöke.

Composição: Jakab Péter (Foto: Havran Zoltán)


Source: Magyar Nemzet by magyarnemzet.hu.

*The article has been translated based on the content of Magyar Nemzet by magyarnemzet.hu. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!