A német ügyészség biztos benne, hogy ki ölte meg Madeleine McCannt


A német ügyészség biztos benne, hogy ki ölte meg Madeleine McCannt

Kérdés, hogy a vádemeléshez, s az elítéléséhez mindez elégséges bizonyíték lesz-e.

A rendőrség olyan új bizonyítékokat talált, amelyek megerősítik a gyanút, miszerint Christian Brücknernek köze van Madeleine McCann 15 évvel ezelőtti eltűnéséhez.

Hans Christian Wolters német ügyész a CMTV portugál tévécsatornának adott interjújában azt mondta, a nyomozók úgy vélik, találtak néhány adatot és bizonyítékot, mely azt a feltevést megerősíti, hogy Christian Brückner, az eddigi fő gyanúsított a tettes.

– jelentette ki. A műsorvezető megkérdezte, igaz-e, hogy a férfi furgonjában találtak-e valamit. Erre úgy reagált, hogy nem akarja tagadni a felvetést. A német férfi két éve lépett elő az első számú gyanúsítottá. Jelenleg é rács mogött van, mivel 2007-ben megerőszakolt egy 72 éves asszonyt. Az eset abban a városban történt, ahol Madeleine McCann is eltűnt – írja uma Reuters. UMA Correio diário pedig már azt is tudni véli, hogy az említett bizonyítékok a kislány pizsamájából származnak, amelyek akkor kerülhettek a férfi lakókocsijába, amikor oda tették. A jármű 2020 júniusa óta van a német rendőrség birtokában.

Szinte napra pontosan 15 eve, 2007. mais 2-án veszett nyoma Madeleine McCann-nek, aki éppen két testvérével is a szüleivel nyaralt. A kislány akkoriban éppen hogy négy éves volt és se holtan, sem élve nem került elő azóta. Ez a bűnügy lett a világ leghíresebb gyermekeltűnési ügye.


Source: Népszava by nepszava.hu.

*The article has been translated based on the content of Népszava by nepszava.hu. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!