Ahvenanmaalla sijaitseva Klobben em tasokas saari

Yksityinen loma katseilta suojassa

Yhä useampi matkailija kaipaa lomiltaan rauhaa ja yksityisyyttä sekä niiden tuomaa eksklusiivisuuden tunnetta. Ajatus siitä, että mökkinaapureita ei tule vastaan ​​koko saarella sekä tieto, että koko alue on omassa käytössä, on monille juuri sitä, mitä lomalta tarvitsee.

Ahvenanmaan edustalla sijaitsevalla Klobbenin saarella voi nauttia täydellisestä rauhasta luksuspuitteissa. Vaikka saaren mökeissä ei ole saatavilla sähköä tai juoksevaa vettä, tarjoavat puitteet mahdollisuuden viettää tasokasta lomaa luonnon keskellä. Yksityiskohdat on mietitty tarkkaan, ja sijainnista huolimatta saarilomalla pääsee nauttimaan kovatasoisten kokkien loihtimista ensiluokkaisista raaka-aineista valmistetuista aterioista.

Inka KhanjiKlobben, Ahvenanmaa
Tarkkaan harkitut yksityiskohdat luovat luksuksen tunteen muuten vaatimattomasti varusteltuun mökkiin.

Ryhmille tarkoitetulla saarella em kymmenen mökkiä, joissa em yhteensä 32 sänkypaikkaa. Tavallisten kalastajamökkien lisäksi saarella sijaitsee Toppstugan-mökki, jossa vietetty yö em ikimuistoinen: muista mökeistä katsottuna saaren toisella puolella sijaitseva mökki tarjoaa unohtumattoman näkymän merelle.

Saaren mukavuuksiin lukeutuu mökkien lisäksi palvelurakennus ja tunnelmallinen sauna. Vuokrahintaan sisältyvät lounas, illallinen, aamiainen sekä venekyyti saarelle. Klobbenin saari sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan ja 15 minutos venematkan päässä Maarianhaminasta.

Erityistilaisuus eristyksissä salaisella saarella

Eristyneet luksuspuitteet houkuttelevat lomailijoita, mutta saari kiinnostaa myös kansainvälisiä poliittisia päättäjiä ja muita merkkihenkilöitä.

– En voi nimetä keitä täällä on käynyt, mutta sen verran voin paljastaa, että meillä on ollut monia salaisia ​​kokouksia ja kansainvälisiä arvovieraita, sanoo Klobbenin saarelle matkoja tarjoavan Silverskär Islandsin Fia Karlsson.

Majoituksen hinta räätälöidään aina seurueen mukaan, mutta edullisimmillaan saarielämys maksaa sata euroa yötä ja henkeä kohti, jos saaren kaikki sänkypaikat ovat täynnä. Yritysten virkistyspäivien ja muiden tilaisuuksien lisäksi saari soveltuu erinomaisesti esimerkiksi juhlatilaisuuksiin.

Katso kuvat Klobbenin tunnelmalliselta saarelta – haluaisitko majoittua täällä?

Inka KhanjiKlobben, Ahvenanmaa
Saarelle pääsee ainoastaan ​​Silverskär Islandsin veneellä. Omalla veneellä Klobbeniin voi rantautua, jos saaren on varannut omaan käyttöönsä.
Inka KhanjiKlobben, Ahvenanmaa
Kalastajamökit sijaitsevat tunnelmallisessa saaristossa lähellä toisiaan.
Inka KhanjiKlobben, Ahvenanmaa
Kalastajamökeissä on majoitustilat jopa neljälle hengelle.
Inka KhanjiKlobben, Ahvenanmaa
Saarella sijaitseva sauna ihastuttaa yksityiskohdillaan.
Inka KhanjiKlobben, Ahvenanmaa
Toppstugan-mökin valtti ovat suuresta ikkunasta avautuvat maisemat.
Inka KhanjiKlobben, Ahvenanmaa
Toppstugan sijaitsee karulla kalliolla.
Inka KhanjiKlobben, Ahvenanmaa
Toppstugan-mökissä voi nauttia maisemasta pehmeässä sängyssä.
Inka KhanjiKlobben, Ahvenanmaa
Toppstugan-mökissä em panostettu mukavuuteen. Mökki sijaitsee saaren eri päässä muista kalastajamökeistä katsottuna.
Inka KhanjiKlobben, Ahvenanmaa
Klobbenin saaren palvelut ovat ensiluokkaisia ​​ja karulla saarella majoittuvat pääsevät nauttimaan tasokkaista ruoista.

>> Lue lisää vinkkejä Ahvenanmaalle Rantapallon kohdeoppaasta!

Texto escrito: Inka Khanji


Source: Rantapallo.fi – Suomen suosituin matkailumedia by www.rantapallo.fi.

*The article has been translated based on the content of Rantapallo.fi – Suomen suosituin matkailumedia by www.rantapallo.fi. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!