Airbnb i pećine za iznajmljivanje

Ko deus da je iznajmljivao stan u Beogradu, dobro zna da stanodavci svašta nu. No pećinu još ipak niko nije naleteo, ali bi ovakve „nekretnine“ uskoro mogle lakše da se pronalaze na plataforma Airbnb.

Imagem PCPress.rs

Para naravno nisu bilo kakve pećine, već one najbolje – luksuzne. Budući da je bekstvo od gradske buke u modi, Airbnb je odlučio da korisnicima olakša pronalaženje odgovarajućih pećina, ali i dvoraca i drugih neuobičajenih „soba“. Radi se o jednoj od velikih promena kada je pretraživanje lokacija za iznajmljivanje u pitanju, jer se omogućava pretraživanje onih ponuda koje do sada nisu bile u opticaju, na primer baš pećina.

U saopštenju se ističe da se način na koji ljudi putuju mnogo promenio, a najviše zbog toga što su sve manje vezani za jednu lokaciju – Posao se sve više obavlja online. Zbog toga se u okviru Categorias do Airbnb pojavio novi način za pretraživanje, a tu je i AirCover koji služi za zaštitu korisnika od loših vlasnika nekretnina.

Najuzbudljivija promena je to što je Airbnb Categories dobio nove kategorije u pretraživanju, pa ih sad ima 56. Pored pomenutih, tu su i ambari, brodovi, kuće na drveću, vodenice i druge neobične lokacije do kojih se ranije nije dolazilo lako.

Izvor: Mashable


Source: PC Press by pcpress.rs.

*The article has been translated based on the content of PC Press by pcpress.rs. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!