Aplikacija za planiranje bašte: Planter

Biljke oplemenjuju prostor i blagotvorno deluju na one koji žive u njihovoj blizini. Dokazano je da rad u bašti smiruje, te popravlja celokupno stanje organizma. Bastovani su se nekada oslanjali na ono što su naučili od starijih, a danas su tu mnoge aplikacije koje pomažu da biljkama bude dobro.

Imagem PCPress.rs

Jedna od zanimljivijih alatki je eu Plantadoraplikacija koja korisnicima pomaže da isplaniraju svoje bašte. Potrebno je da se prvo izabere površina prostora za sadnju, nakon čega se dodaju biljke. Kada se izabere neka sadnica, aplikacija daje brojne korisne informacije – na kojoj dubini se zakopava semenje, koliko mu je potrebno da nikne i poraste, koliko vode traži, koje se biljke slažu, a koje ne i koje ih bolesti vrebaju.

Planiranje je korisno, posebno kada nešto zavisi od godišnjih doba, vremenskih uslova i drugih okolnosti koje ne mogu da se kontrolišu. Aplikacija je besplatna, korisna e dostupna za iOS eu Android.

Izvor: Mashable


Source: PC Press by pcpress.rs.

*The article has been translated based on the content of PC Press by pcpress.rs. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!