Arcpiritó káromkodás hangzott el a köztévé stúdiójában az elbukott vízilabdameccs után

Kikapott az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott, így elúszott az elődöntő a hazai rendezésű vizes vb-n. A csapat legjobb esetben az 5. helyen végezhet.

Arcpiritó káromkodás hangzott el a köztévé stúdiójában az elbukott vízilabdameccs után

A mérkőzést közvetítő M4 Sporton hosszasan elemezték, hogy mit rontottak el a fiúk, de még az értékelés előtt felkaphatták a fejüket a nézők egy váratlan elszólásra. Behallatszott ugyanis az adásba egy rusnya trágárság – szúrta ki a 444.hu

“Jó, de ez egy faszság”

– mondta valaki a stúdióban, a meglepettség pedig látható é Petrovics-Mérei Andrea arcán. Um vídeo itt tekinthető meg.

Ez a jelenet emlékeztet kissé a “Kurva jó estét, Magyarország” című bemmondóbeégésre a 90-es évek végéről. Az ikonikus “kurvajózás” az akkor még szárnyait bontogató TV 2-n hangzott el a Vissza a jövőbe című film után. A műsorvezető pechjére sokan rögzítették vhs-re az adást, az utókor pedig örökké hálás marad erte:


Source: Propeller – Saját anyagok by propeller.hu.

*The article has been translated based on the content of Propeller – Saját anyagok by propeller.hu. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!