Az Intel ügyvezetője tisztázta, hogy mi a helyzet az Arc videokártyák megjelenésével


Kiderült, hogy a vállalat tudja-e tartani az új termékek 2022 második negyedévre tervezett debütálását.

Egy áprilisi szivárogtatás alapján úgy tűnt, hogy az Intel nem fogja tartani a saját magának kitűzött határidőt az Arc Alchemist GPU-k megjelenését illetően, és nem tudni, hogy mikortól lesznek elérhetőek a termékek. Kiderült most azonban, hogy a vállalat a jelek szerint megoldotta a csúszást okozó problémákat, és továbbra is az a terv, hogy 2022 második negyedévében fognak megjelenni az asztali gépekbe szánt videokártyák.

Az informació ezúttal nem egy szivárogtatótól, hanem a cég ügyvezető igazgatójától származik. Pat Gelsinger egy vállalati megbeszélésén érintette a témát, é erősítette meg a második negyedéves megjelenést.

Gelsinger elmondta, hogy az AXG, vagyis az Accelerated Computing Systems and Graphics Group fejlesztése um tervek szerint halad, um mobilos termékek már elérhetőek a piacon, az asztali termékcsalád pedig a második negyedévtől, majd folyamatosan 2022-ben megvásárolható lesz.

A legutóbbi informa az az Intel Arc Alchemist GPU termékcsaládnak nyolc tagjára számíthatunk, viszont ezek vélhetően nem egyidőben fognak a piacra kerülni. Gelsinger említette, hogy a gamerek igényei mentén tervezett GPU-k otimizada okozza a legnagyobb fejtörést, de az OEM partnerekkel már jó összhangban zajlanak a fejlesztési folyamatok.

Ha nem csak a legjobb hardverek é perifériák, hanem a játékok világa is érdekel, akkor kattints ide!


Source: PC World Online Hírek by pcworld.hu.

*The article has been translated based on the content of PC World Online Hírek by pcworld.hu. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!