Berki Mazsival üzletelne Hajdú Péter felesége

Hajdú Péter felesége, Láng Eszter a Blikknek nyilatkozott. Mint kiderült, Berki Krisztián özvegye elesett attól a szerződéstől, amelyet a babaúszás-oktató Mattesz Csillával kötöttek volna. Uma volta para você, Berki Mazsi helyett Láng Eszter lett Csilla új üzlettársa.

Berki Mazsival üzletelne Hajdú Péter felesége
Foto: TV2

Mindkét feleség Mattesz Csillához járt gyermekével babaúszásra. Mazsi és Csilla még egy babaúszással kapcsolatos közös üzlet elindításáról is tárgyaltak. Berki Krisztián halála után az özvegyet érthető módon nem foglalkoztatta a tervezett vállalkozás sorsa.

Egy informátor korábban arról mesélt a Blikknek, hogy tudomása szerint Mazsi “sokáig gondolkodott, időt kért, üzleti dolgokkal komolyabban foglalkozni”. Csilla “várt rá, ameddig lehetett, de tovább már nem tudta húzni a dolgot, így mással indította el a vállalkozást”.

Mazsit kifejezetten érzékenyen érintette, hogy ez a projekt nem valósult meg.

Amikor szembesítettem Csilla nénit, csak akkor mondta el, hogy sajnálja, de neki egy biztos pont kell, aki anyagilag biztonságot jelent számára, é úgy gondolta, ez nem én leszek a férjem tragédiája után. Ez egy újabb döfés volt számomra

– nyilatkozta a Borsnak Mazsi.

Eszter elmondása szerint nem miatta hiúsult meg az üzlet Mattesz Csilla és Mazsi között. Sőt, um fiatal édesanya kimondottan örülne, ha Mazsit é az induló franquia-rendszer tagjai között tudhatná.

Csilla nénit azóta ismerem, amióta hozzá járunk úszni Domival, rengeteget segített az ő módszere a kisfiam mozgásfejlődésében. Még korábban ellátogattam egy franchise-napra Csillával, és mivel tudtam, hogy nem működött olyan jól a közös munka az akkori partnereivel, felajánlottam az együttműködésem. Azóta már megállapodtunk a korábbi franchise-rendszer arculatváltásában, ami magában foglalja az összes Baby Spa üzletet és egy olyan képzési központot is, amely az egyedülálló Mattesz-módszert oktatja – magyarázta a Blikknek Láng Eszter, aki azt is sietett tisztázni, hogy a korábbi, Mazsi által elindított üzlet ettől a rendszertől független volt. – Mazsi egy Baby Spa üzletet szeretett volna, é ennek továbbra sincs semmi akadálya, hiszen a franchise-rendszeren beül több üzlet nyitása is várható. Hogy az üzlet miért nem jött létre, az rá és Csillára tartozik, én azonban kifejezett örülnék neki, ha az egyik üzletet ő vinné a franchise-on belül. Fontosnak tartom tisztázni, hogy az én vállalkozásomnak semmi köze nincs ahhoz, hogy Mazsi és Csilla néni között nem jött létre a megállapodás. Nagyon fontos nekem ez a vállalkozás, hiszem, hogy rengeteg gyereknek tudunk majd segíteni a fejlődésben Csilla néni módszerével.

A lap megkereste az özvegyet Láng Eszter felvetésével, amit nyitottan fogadott, nem zárkózik el attól, hogy későbbiekben vele indítson el vállalkozást.

Mattesz Csillában azonban csalódtam, sajnos, megrendült a bizalmam benne

– mondta a Blikknek Mazsi.


Source: Propeller – Saját anyagok by propeller.hu.

*The article has been translated based on the content of Propeller – Saját anyagok by propeller.hu. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!