Boris Beckers-a plâns de mâncarea din închisoare: ce condiții îndură


Boris Becker (54 de ani) este îprist la închisoarea Wandsworth, aflată la doar 3,2 km de arenel de la Wimbledon, iar condițiile întâlnite în detenție l-au șocat pe tenismenul neamț.

Presa em Anglia scrie că Boris Becker em planos de cauza calității mâncării, după ce a primit carne de vită la conserva la prima masă em spatele gratiilor. De asemenea, Becker este nemulțumit din cauză că porțiile de mâncare sunt prea mici.

Condamnat la doi şi șase luni cu executee, Boris Becker se află, de duă săptămâni, în închisoarea Wandsworth, din Londra, recunoscută pentru condițiile mizerabile detenție. Becker a fost găsit vinovat Em patru cape de acuzare conforme Legii Insolvenţei de juriul curţii Southwark Crown din Londra, pentru înstrăinarea de proprietăţi, duă cape de nedezvăluire averii e unul de ascunderii de datorii.

Ce condiții îndură Boris Becker în detenție! Fostul mare campion sa plâns de mâncarea din închisoare

Boris Becker stă singur în celulă și primește 10 lire pe lună, cu care își acoperă mesele, cumpărându-și produse de la cantina închisorii. Deținătorul a șase titluri de Grand Slam este însă nemulțumit de mâncarea din închisoare: „Se adaptează greu și cel mai dificil îi este când trebuie să ia masă. Nu ia venit să creadă cât de reduse sunt porțiile servite. Una dintre primele sale mese a constat în carne de vită prestă la conservă și nu ia plăcut deloc”, uma declaração o sursă cotidianului britanic O sol.

Aqui, Wandsworth é um fost construită acum 170 of ani, considere um outro cele mai aglomerado em Marea Britanie. Boris Becker a fost unul dintre cei mai mari tenismeni din istorie, gerente avându-l ca pe Ion Țiriac! Boris a câștigat 49 de titluri de simplu în întreaga carieră, ditre care șase de Grand Slam, și a fost lider mondial în circuitul ATP. Becker ajuns la închisoare duupă ce a ascuns bunuri în valoare de milioane de lire sterline, inclusiv duă trofee cucerite em Wimbledon, pentru a evitar să îşi achite datoriile.

A făcut primii pași în redacția ProSport in anul 2013, iar „universul” presei la fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci … cite mai mult

Source: Prosport by www.prosport.ro.

*The article has been translated based on the content of Prosport by www.prosport.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!