Brigada Jatagan usred Carigrada | Imprensa do PC

Na granici Evrope i Azije, u gradu čijim sokacima nezvanično svakodnevno prolazi preko 20 milhões žitelja, Huawei je organizovao predstavljanje svojih najnovijih proizvoda pod nazivom “Veja a foto maior!” Na događaju su bili predstavnici evropskih medija, uključujući i naše – em Otvorenog Balkana.

Imagem PCPress.rs

Istambul, bivša prestonica bivše imperije kojoj smo mi bivša pogranična predstraža (ili od koje smo čuvali Evropu, zavisno od toga s koje strane Une, Save i Dunava su nam živeli preci u prohujalim vekovima) je poslužila za demonstraciju da jeamo sve bivši! Kompanija je predstavila proizvode iz mnogih linija i sada možemo sa sigurnošću da kažemo da je Huawei prebrodio sve teškoće koje je izazvala specijalna operacija američke administracije protiv kineskog giganta sa ciljem da ga uništi. Naprotiv, danas je Huawei nikada jači, no portfólio širokim proizvoda koji se širi u svim pravcima.

Istambul je pogodno odabrana destinacija i zbog još jednog jasnog razloga – u ovoj nesigurnoj eri reč je o jednoj od retkih destinacija koja može da okupi predstavnike „istoka“ i „zapada“.

Imagem PCPress.rs

Laptopi, telefoni, tableti, slušalice, pametni satovi, pa čak i neke nove kategorije uređaja koje do sada nismo viđali poput jedinstvenog MatePad Paper čitača elektronskih knjiga-tableta sa e-ink ekranom, sve je to produkt velikih napora kompani je listi onih koji ulažu u istraživanje i razvoj, što smo takođe danas saznali – preko 17 milijardi dolara godišnje. Você já deve ter ouvido falar de Derek Yu, é um Huawei Consumer Business Group que está no Centralnu i Istočnu Evropu, nordijske zemlje em Kanadu.

Huawei Mate Xs 2: Sklopivi telefon raskošnih karakteristika

Huawei je doneo potpuno novi dizajn em spoljnim preklapanjem i ultralaganim i tankim kućištem za pojmove preklopnog telefona. Ekran na preklop raspolaže em nekoliko trikova, uključujući i postavljanje u vrlo funkcionalni režim postolja. Istovremeno je jedini od svih telefona na preklop za koji možemo da kažemo da zapravo deluje kao pravi telefon u sklopljenoj formi. Kada se rasklopi, ekran Mate Xs 2 postagem ravan kao ogledalo.

Imagem PCPress.rs

O telefone permite que você use o sjajnim funkcijama, você pode usar a câmera True-Chroma de 50 MP com suporte para HUAWEI XD, com capacidade de bateria de 4600mAh. Nju prati i 66W Huawei SuperCharge punja za ultrabrzo punjenje u pokretu. Preporučena cena ovog telefona iznosiće 2000 evra.

Imagem PCPress.rs

Huawei nova Y70 e nova Y90: Pristupačni moderni telefoni

Huawei je na događaju predstavio i nove pametne phone iz srednjeg cenovnog ranga – nova Y70 i nova Y90. Modelo novo Y70 tem capacidade de bateria de 6000mAh com capacidade de 6000mAh koja prema obećanjima zahteva punjenje samo dva puta nedeljno, dok se nova Y90 puni do 53% za samo 30 minuta zahvaljujući Huawei SuperCharge punjaču 22 od 40W.

Imagem PCPress.rs

Nova Y90 é compatível com Huawei Edgeless FullView com 6,7 anos de idade, novo Y70 oferece Huawei FullView com 6,75 anos.

Cene ovih telefona će iznositi 200 evra (y70), odnosno 270 evra (y90).

Huawei MateBook 16S i D16: laptop Novi nivo iskustva

Huawei je čvrsto rešen da značajno uvećava prisustvo na laptop tržištu. Faça sada je bio fokusiran na tanke i lake modele, a sada su na red došli i modeli većih gabarita visokih performansi. Não, to ne znači da je Huawei odustao od sjajnih postulata na kojima je insistirao, poput sjajne izrade, tankog profila, minimalnih ivica oko ekrana i uopšte odličnog korisničkog iskustva. Štaviše, laptop je sada u centru IoT strategije i objedinjavanja mogućnosti i kapaciteta raznih Huawei uređaja.

Imagem PCPress.rs

Huawei MateBook D16 i 16s tem uma tela de 16 anos, permite que os processadores Intel Core H-serije dvanaeste sejam gerados em TDP-om de 40W, stižu em dvokanalnom memória RAM e SSD em velike brzine. Ekrani visoke rezolucije stižu em odnosima stranica de 3:2 às 16:10, što će svako kome znači radna površina na laptopu i te kako pozdraviti.

Imagem PCPress.rs
Huawei MateBook 16S

Matebook D 16 i 16s omogućuvaju besprekorno simultano upravljanje datotekama i pretragom AI kako bi dodatno omogućili saradnju uređaja i lak prenos datoteka između računara, pametnog telefona i tablea. Ovo je demonstrirano tako što se stvari em telefona prenosi prostim prevlačenjem prsta na laptop, i to se ne odnosi samo na datateke, već i na kontekstualne stavke.

Najvažnije karakteristike novih laptopova

Recimo, ako želite da uskladite boju u nekoj kreativnoj aplikaciji em laptopom em onoj koju vidite na svom telefonu moguće je prevući sadržaj s tom bojom na ekran laptopa. Zanimljivo je i da će MateBook D16 biti prvi Huawei laptop s numeričkom tastaturom, što će pozdraviti svi koji rade puno em brojevima.

Cene ovih računara će iznositi de 1700 evra za MateBook 16S, odnosno de 900 evra za MateBook D16.

Huawei MatePad Paper: Prvi Huawei E-Ink tablet najintrigantniji uređaj prezentacije

Huawei je lansirao i svoj prvi tablet MatePad Paper em E-Ink ekranom koji je savršen za sve koji rade u kreativnoj industriji i cene staro dobro iskustvo rada na papiru, praveći zabeleške, notacije, ili prosto žele vrhunski čitač elektronskih knjiga. Ditajniran da bude lako prenosiv, Huawei MatePad Paper é um formulário de depósito de 360 ​​g, este é o tamanho ideal para você.

Imagem PCPress.rs

Huawei MatePad Paper dolazi s FullView ekranom de 10,3 inča koji korisnicima nudi izrazito ugodno vizuelno iskustvo čitanja. MatePad Paper é usado em módulos svetu em E-Ink, usando TUV Rheinland Paper Like Display sertifikat.

Imagem PCPress.rs

Uz sve to, ekran ima poseban površinski sloj koji pruža korisniku osećaj pisanja na papiru. Jedinstvena povezanost ekrana i olovke nudi, primera radi, da se u trenutku kada se vrh olovke nađe na ekranu tablea, pojavljuje „šuštavi“ zvuk pisanja olovkom po papiru, što korisnicima budi nostalgiju.

Ovaj interesantan uređaj će koštati 500 evra u prodaji.

Huawei FreeBuds Pro 2: Prvi Hi-Res Dual Sound System TWS na svetu

U categorias de áudio, Huawei je lansirao uređaj koji je nasledio njihove najbolje bubice, FreeBuds Pro. Ljubitelji kristalno čistog zvuka su tako dobili prve Hi-Res Dual Sound slušalice na svetu: FreeBuds Pro 2.

Imagem PCPress.rs

Na prezentaciji je istaktnut visok kvalitet zvuka postignut kombinacijom Dual Sound sistema, usvajanjem dva integrisana DAC čipa i dinamičkog drajvera sa četiri magneta sa naprednom tehnologijom digitalnog ukrštanja frekvencije, omogućavajući uređaju da razlikuje visoke i niske frekvencije, zajedno sa LDAC kodekom visoke rezolucije, HUAWEI FreeBuds Pro 2 donosi najčistiji kvalitet zvuka. Naravno, videćemo u kolikoj meri je to Huawei postigao u praksi prilikom detaljnijeg testiranja.

Imagem PCPress.rs

Huawei je napravio ozbiljne pomake iu drugim sferama, nekada podjednako značajnim kao i sam kvalitet zvuka. FreeBuds Pro 2 em seu estado de obezbede 15% você pode usar o modelo prethodnim. U određenim scenarijima može se postići maksimalan nivo smanjenja buke de 47 dB.

Imagem PCPress.rs

Huawei FreeBuds Pro 2 tem um algoritmo de otimização de três dinamička para otimizar slušanja zvuka koji su u stanju da otkriju promene u jačini zvuka, razlike u strukturi ušnog kanala i promene u statusu nošenja u realnom vremenu. Nove slušalice podržavaju laku multiponto konekciju em različitim uređajima.

Njihova cena bi u maloprodajama trebala da iznosi oko 200 evra.

Na kraju napornih radnih dana sledi (ne)zaslužen predah

Na samom kraju, ističemo da ćete sve ove uređaje imati prilike da vidite i na stranicama našeg sajta iu našem časopisu. Takođe, imajte u vidu da su gore pomenute cene preporučene evropske cene – ostaje da se vidi da li će biti nešto više kada se uređaji budu pojavili u lokalnim maloprodajama.

Imagem PCPress.rs

Huawei je definitivno napravio sjajan posao u različitim tržišnim segmentima i očekujemo da će u istom stilu nastaviti u doglednoj budućnosti.


Source: PC Press by pcpress.rs.

*The article has been translated based on the content of PC Press by pcpress.rs. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!