Cristi Borcea este chemat înapoi la Dinamo de către o glorie a clubului


Dinamo trece prin cea mai grea perioadă din istoria clubului, duupă ce a retrogradat pentru data prima în Liga 2, pierzând meciul de baraj împotriva celor de la Universitatea Cluj, scor 1-3 la general.

Este cea mai mare contra performanță reușită de clubul din „Ștefan cel Mare” na história de peste 74 de ani a clubului, având nevoie foarte mare de bani pentru a începe aces sezon de Liga 2.

Costel Orac, unul dintre cei mai mari dinamoviști, spune că a vorbit cu Cristi Borcea despre o revenire a acționarului în „Ștefan cel Mare”.

Cristi Borcea este chemat înapoi la Dinamo de către o glorie a clubului. Ce a decis fostul acționar al „câinilor”

Fostul internacional a vorbit despre problemele mari financiare ale clubului Dinamo. Costel Orac spune că a vorbit cu Cristi Borcea pe seaama unei reveniri în acționariatul clubului, însă acesta a transmis că nu are de gând să revină decât în ​​anumite condiții.

Cristi Borcea a fost acționarul clubului Dinamo în perioada 1998 – 2012. „Alături” de „câini” acesta a câștigat 4 campionate, 6 Cupe și 2 Supercupe.

„Sunt datorii foarte mari. Cristi mi-a zis: «Efectiv nu pot să mă bag, mai ales la ce-am pățit cu fotbalul. Nu-mi mai arde. Nu vreau să risc! Chiar e foarte greu. Jucătorii nu sunt, bani nu sunt, bază nu este.

Fiind tranziție acum, fără jucători și antrenori, trebuie să existe ou perioadă de organizar și să încerci să așezi lucrurile»”, uma declaração de Costel Orac, potrivit Gsp.

Costel Orac a vorbit și despre venirea lui Ionuț Negoiță la Dinamo și momentul în care acesta sa întâlnit cu legendele clubului din „Ștefan cel Mare”.

Când a venit Negoiță credeam că são o gândire despre fotbal, mai ales că venise și Anghelache. Eram șase, șapte jucători, Cheran, Oneață, Mulțescu, Dragnea, eu… și ne-am întâlnit cu Negoiță la RIN. Ne-a expus faptul că vrea să ne atragă pe lângă echipă, că suntem gloriile lui Dinamo şi să ajutăm cu ce putem. A trecut o perioadă, am mers pe la jocuri și a rămas așa”, a mai spus Costel Orac pentru sursa citată.


Source: Prosport by www.prosport.ro.

*The article has been translated based on the content of Prosport by www.prosport.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!