Cum sa-ti faci singura unghii cu gel acasa?

Dacă ai avut vreodată o manichiură profesională cu gel, procesul de a face ungii cu gel acasă îți va fi probabil destul de familiar, dar pentru cele care nu au făcut-o, iată cum să o faci:

1.Pregăteşte-śi unghiile

Cum să-ţi faci unghii cu gel acasă folosind un kit ungii gel? Primul lucru: înainte de a începe cu tusa de unghii cu gel, vei dori să-ți pregătești unghiile asigurându-te că sunt curate, fără ojă și tăiate sau pilite în forma pe care o vrei. Odată ce ai făcut asta, șterge rapid unghiile cu un disc demachiant și fără scame înmuiat în soluția preparatoare sau pentru șters.

2.Aplicativo baza

Odată ce unghiile sunt pregătite, este timpul să aplici stratul de bază. Vei aplica destul de multe straturi de gel, așa că fă stratul de bază cat mai subțire posibil și încearcă să-l aplici până la vârful unghiei, pentru a juta la lipirea gelului. De asemenea, cel mai bine este să faci câte o mână per rând, deoarece de îndată ce ai terminat cu primul strat, vei trece direct la pasul trei.

  1. Lâmpada LED com UV

Cel mai importante pas al procesului și lucrul care face ca manichiura cu gel să fie diferită și mai durabilă față de cele obișnuite este parta in care plasezi mana sub lampa LED după ce ai aplicat baza. Majoritatea lămpilor cu LED permite definir área de duração de timp pentru care va rămâne aprinsă. După ce aplici fiecare strat de gel plasează mana sub lampă timp de două minuto pentru a se usca și uneori e nevoie să plasezi separat degetul mare, pur și simplu pentru că este puțin mai ușor să îl poziționezi în acest fel, dar poți face cu ușurință toate cele cinci degete simultan.

Odată ce lampa se stinge, gelul va fi aproape uscat, dar se va simți în continuare ușor lipicios la atendere, așa că este importante să nu-ți atingi unghiile și să nu le freci de nimic. De asemenea, de aceea discurile de bumbac ar trebui să nu lase scame, ultimul lucru pe care îl dorești sunt unghii cu scame.

  1. Aplicação primul strat de culoare

În continuee, aplique primul strat de culoare, cât mai subțire posibil. ÎOdată ce ai vopsit fiecare unghie, plasează também não mana sub lampa LED pentru încă dois minutos.

  1. Repita o passo 4

Acum fă totul din nou, adăugând un al doilea strat de culoare și plasează încă o dată mana sub lampă timp de două minute. Nu-ți face griji, aproape am terminat…

  1. Aplicação top coatul

Aplică stratul de acoperire transparente, inclusiv pe marginea unghiei, pentru a sigila culoarea și a împiedica uzura acesteia în jurul vârfurilor. La fel ca în toate etapele, dorești să eviți să un strat prea gros ca să rămâi cu unghii foarte groase, care vor arăta și se vor simți puțin ciudat. Odată ce stratul superior este pus, există o ultimă sesiune de două minute sub lampă, înainte de etapa finală…

  1. Șterge unghiile cu soluția preparatoare sau de curățare

Cand îți scoți mana de sub lampă pentru ultima data, unhiile tale se vor simți în continuare puțin lipicioase. Nu intra în panică, nu ai greșit cu nimic – trebuie doar să faci un ultim pas, care implícita să-ți scoți din nou discurile de bumbac și să ștergi ușor fiecare unghie cu soluția de curățare. Odată ce ai finalizat acest pas, vei avea unghii strălucitoare, care vor fi uscate la atendere și care – cel mai important – nu se vor ciobi.


Source: Jurnalul by jurnalul.ro.

*The article has been translated based on the content of Jurnalul by jurnalul.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!