Dan Petrescu spune că e principalul vinovat după CFR Cluj


CFR Cluj a câștigat partida din etapa cu numărul 7 a play-off-lui Ligii 1, împotriva celor de la Farul Constanța, scor 1-0.

La finalul partidei, Dan Petrescu é declarado principal vinovat pentru jocul slab arătat de jucătorii săi.

Ciprian Deac e Billel Omrani au dat declarații la finalul partidei. Cei doi au vorbit despre cât de greu a fost meciul, dar și despre următoarele dueluri în lupta pentru titlu.

Dan Petrescu a recunoscut că e principalul vinovat pentru jocul lui CFR Cluj: „N-am jucat cu cei care au intrat în repriza a doua”

Chiar dacă echipa sa a câștigat, “Bursucul” sa declarat nemulțumit de prestație și a spus că principalul vinovat în situația data.

„Am făcut schimbări de sistem la pauză, iar cei care au intrat s-au descurcat foarte bine. Mă aşteptam mai mult de la toţi. Le-am spus la pauză. Chiar dacă jucăm cum jucăm, nu-i vina voastră. E vina mea. La meciul acesta a fost o greșeală că n-am început cu echipa cu care am jucat în repriza a doua

Mâine ne vedem la antrenament”, declara Dan Petrescu dupa CFR Cluj – Farul 1-0.

În schimb, Billel Omrani a reușit să ofere o pasă de gol și spune că datorită lui Dan Petrescu a reușit această prestație bună, deoarece tehnicianul la motivat excelent.

„A fost un meci foarte greu, echipa adversă joacă un fotbal fantastic. Sou dat assist, sou driblat. A fost primul gol pentru el. Ma motivat senhor cum doar el știe să mă motiveze. A fost cel mai importante pentru noi să câștigăm. Mergem să câștigăm acolo, la Argeș.

Victoria de astă seară a fost foarte importantă pentru noi”, declara Billel Omrani

„Știam că vor veni foarte montați. A fost un meci greu, câștigat cu puțin mai mult noroc. Cred că prima repriză le-a aparținut. Au avut ocazii clare. Apare neliniștea cu timpul, lipsa de răbdare, e bine că am reușit să câștigăm. Eu zic să luăm fiecare meci în parte, se simte o presiune.

Am condus campionatul de la început până la sfârșit. Doar noi jucătorii suntem de vină că nu am câștigat campionatul până acum. De-a lungul anului para spus că CFR este campioană, că CFR n-are adversário. Pe măsură ce a trecut timpul, sa văzut că nu mai suntem acea echipă sigură” a punctat și Ciprian Deac


Source: Prosport by www.prosport.ro.

*The article has been translated based on the content of Prosport by www.prosport.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!