Declarații cutremurătoare făcute de Novak Djokovic după condamnarea lui Boris Becker la închisoare


Duminica, 01 de maio de 2022, às 22h31

4433 citiri

Sârbul Novak Djokovici, líder ATP, um declarado que é suficiente para Boris Becker, cuide-se para condenar o filho em dosarul legado de falecimento pessoal.

“Mă doare sufletul pentru el. Este un prieten, prieten de mult timp, ma antrenat trei-patru ani, este o persoană pe care o consider apropiată şi a contribuit mult la sucesul carierei mele.

Nu voi intra în detaliile verdictului, pentru că nu sunt în poziţia de a face asta, dar ca prieten sunt foarte trist pentru el. Nu prea sunt multe de spus. Sper că va trece peste această perioadă şi că îşi va putea trăi viaţa atunci când va ieşi din închisoare nu ştiu dacă vom folosi cuvântul ‘normal’, pentru că viaţa este categoric o diferită pentru oricine merge la închisoare, în special pentru . Nu ştiu cum vor sta lucrurile pentru el. Doar mă rog pentru el”, um spus Djokovici, potrivit Sky Sports.

Fostul tenismen alemão Boris Becker um fost condamnat vineri la doi şi jumătate de închisoare de către justiţia britânica pentru patru cape de acuzare legate de falimentul său pessoal.

Becker, în vârstă de 54 de ani, va fi astfel încarcerat duupă ce a fost găsit vinovat în special că a ascuns 2,5 milioane de lire sterline (3 miloane de euro la cursul actual) î in active şi împrumuturi pentru a nu-şi plăti datoriile.

Becker era acuzat că a ascuns bunuri în valoare de milioane de lire sterline pentru a evitar plata datoriilor. Fostul sportiv a fost declarat în faliment în iunie 2017, duupă un împrumut de peste 3 milioane de lire sterline, nereturnat.

No vârstă de 54 de ani, Boris Becker um fost achitat em alte 20 de cape de acuzare, unele ditre ele legate de faptul că nu a predat trofee şi medalii obţinute de-a lungul carierei sale sportive.

Cele patru cape de acuzare în care a fost găsit vinovat sunt înstrăinarea de proprietăţi, nedezvăluirea proprietăţilor şi ascunderea unui împrumut de 825.000 de euro.

Fostul tenismen, care a făcut istorie în tenis când a câştigat turneul de la Wimbledon la 17 ani, în 1985, va efectua în închisoare jumătate din pedeapsa de 30 de luni.

Becker, com o número 1 mundial, está nas palmas das mãos como troféu de grand slam, três em Wimbledon, duas no Aberto da Austrália e antes do Aberto dos EUA.


Source: Breaking News – Cele mai importante stiri – Ziare.com by ziare.com.

*The article has been translated based on the content of Breaking News – Cele mai importante stiri – Ziare.com by ziare.com. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!