Divateszköz lehet a Pixel Watchból

A Google évek óta próbálja meghódítani az okosóra-piacot, ebben a küzdelemben pedig most először jött el az a pont, hogy a cég saját fejlesztésű okosórát dobhat a piacra. Mais Google I/On bemutatt Pixel Watch várhatóan még az idén a boltokba kerül, az eszközről ehhez képest még meglehetősen kevés részlet került nyilvánosságra. UMA 9to5Google legfrisseb értesülései szerint a Pixel Watchra a Google éppúgy egyfajta divatcikként gondol, mint a piacot uraló Apple a saját okosórájára.

A szakportál szerint a Google a jól bevált recept alapján saját gyártású, cserélhető szíjakat is forgalomba hoz majd a Pixel Watchoz, melyek különböző felépítésük és anyaghasználatuk révén különböző alkalmakhoz, illetve időtöltésekhez passzolnak majd – akárcsak az Apple Watch cserélhető szíjai.

A különböző stílusú óraszíjak között lesz exkluzívabb látszatot nyújtó, milánói szíj, több szegmensből összerakott acélszíj, bőrszíj, valamint textilből és szilikonból készült vál vál é. Az óraszíjak egyedi csatlakozási mechanizmussal rögzíthetők majd az óratestre, így a kerek számlapú eszközt kissé elforgatva, oldalról kell becsúsztatni a helyére a szíjak végét.

A 9to5Google úgy tudja, hogy a viselhető eszköz piaci premierje során legalább hét, különböző típusú szíjat hozhat forgalomba a Google a Pixel Watchoz, melyek számos színvariációban több tucatnyiltozatban kerülhetnek majd a boltok polcaira. A termékvonal pontos részletei – miként az óraszíjak hivatalos fogyasztói ára – várhatóan a következő hónapokban kerülnek nyilvánosságra.


Source: HWSW Informatikai Hírmagazin by www.hwsw.hu.

*The article has been translated based on the content of HWSW Informatikai Hírmagazin by www.hwsw.hu. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!