Dva para Lenovo brezžičnih slušalk za dobrih 20 evrov


Kaj je boljšega od enega para Lenovo brezžičnih slušalk? Dva para, ki jih lahko dobite po izredno ugodni ceni. Brezžične slušalke so skorajda nepogrešljiv dodatek, še posebej, ker vse več proizvajalcev svoje pametne telefone ne opremlja s 3,5 mm priključkom za žične slušalke. Ne glede na vašo preferenco (žične ali brezžične), dejstvo je, da so brezžične slušalke priročne. Hranite jih v elegantni polnilni škatli, med uporabo pa vas ne ovirajo kabli. Kje lahko kupite komplet dveh parov Lenovo slušalk? TUKAJ. Cena? 22,31€.

Brezžične slušalke Lenovo LivePods LP40: kaj dobite za to ceno?

Oba para Lenovo slušalk sta identična. Razlikujeta se le v barvi (črna in bela). Brezžične slušalke delujejo na osnovi Bluetooth 5.0 tecnologia, ki zagotavlja estável povezavo em prenos podatkov. Slušalke ostanejo povezane s pametno napravo do oddaljenosti 10-tih metrov. Slušalke tehtajo le 25 gramov em jih lahko pospravite v skoraj vsak žep ali nahrbtnik.

Brezžične slušalke so vodoodporne, kar pomeni, da jih lahko nosite med tekom na deževni dan. Prav tako vas ni treba skrbeti, da bi znoj na kakršenkoli način uničil slušalke. Lenovo je slušalke opremil z dvojni diafragmo, ki zagotavljata brezhiben pogovor tudi v bolj hrupnih okoljih. Ukrivljena zasnova slušalk poskrbi za udobno nošenje tudi ob daljši uporabi.

Na polnilni škatlici vas bo LED lučka opozarjala, ali so slušalke v stanju povezovanja ali pa je čas za polnjenje. Po prvi seznanitvi slušalk s telefonom ali podobno napravo se bodo ob naslednjem vklopu slušalke samodejno povezale z izbrano napravo. Za polnjenje imate na voljo priključek USB-C. Povprečen čas polnjenja je uro in pol. Z dotikom na slušalko boste vklopili digitalnega assistente. Brezžične slušalke Lenovo so razumljivo združljive z Windows, iOS no Android napravami.

Dva para Lenovo slušalk lahko kupite TUKAJ. Spletni prodajalec Cafago vam slušalke pošlje iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: [email protected]), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Source: Računalništvo, telefonija – Računalniške novice by racunalniske-novice.com.

*The article has been translated based on the content of Računalništvo, telefonija – Računalniške novice by racunalniske-novice.com. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!