”E ca o gură de aer pentru organismo”

Lidia Fecioru a prezentat un leac pentru cei cu ficat gras. ”E ca o gură de aer pentruorgan” – a spus nutriționistul la Antena 3.

”Avem un remediu foarte bun pentru toți cei care au un ficat mai gras, care au probleme cu ficatul, cu fierea, cu pâncreasul. Se face o rețetă foarte interesantă. Se pune un kg de cartofi necurățați, dar spălați bine, într-o cratiță, turnăm 6l de apă, punem un capac și îi lăsăm să fiarbă 4 ore.

Te-ar mai interesa: Trigliceride crescute: semne care îți apar pe piel…

După care luăm, punem sare și îi pasăm și lăsăm acel piure la rece 6 ore. Deasupra va apărea o apă care ne trebuie de fapt. Apa se bea aşa: două linguri de 3 ori pe zi cu jumătate de oră înainte de masă timp de o lună și ne curață organicul și ficatul. E ca o gură de aer pentruorgan” a spus Lidia Fecioru la Antena 3, sâmbătă seara.

Ritual pentru a scăpa de boli!

„E un ritual pentru a scăpa de boli într-un fel foarte interesant – eo chestie foarte-foarte veche. Se ia o funie, e bine să fie din cânepă, să fie subțirică. Ne trebuie o ață singură pe care să o punem unde avem noi o boală mai gravă: o tumoră, un ficat mai inflamat. Trebuie să fie o afecțiune mai serioasă, nu niște negi sau coșuri pe față.

Te-ar mai interesa: Leac pentru cei cu ficat gras. Lídia Fecioru: “E c…

Faci aces lucru când e Luna în scădere

Și o lipim de locul acela și începem să o înnodăm – și înnodăm câte un nod. Și la fiecare nod spunem: „Dezleg sănătatea, îmi leg boala/ Dezleg sănătatea, îmi leg boala…” – de 7 ori. :Și la sfârșit spui amin.

Faci aces lucru când e Luna în scădere și îngropi funia undeva, dar trebuie să fie obrigatório peste o intersecție de drumuri, adică să traversezi cumva o intersecție de drumuri.

Te-ar mai interesa: Relațiile sunt înghețate. Harry e Meghan, răniți …

E bine ca funia să fie îngropată undeva

Ritualul cuidado te scapă de boli! Când pleci de acolo nu trebuie să vorbeşti cu nimeni şi nici să nu te uiţi înapoi. Aşa îţi vei lăsa boala undeva. Ritualul acesta îl puteți face iarna, îngropați funia într-un ghiveci și ghiveciul îl duceți undeva peste un drum. E bine ca funia să fie îngropată undeva unde să nu o găsească cineva şi să o ia. În felul acesta nu faci rău nimănui, pentru că știm că astfel de lucruri se pot transmit”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Zentiva aniversează 60 de ani și prima poziție în …

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.


Source: DoctorulZilei by www.doctorulzilei.ro.

*The article has been translated based on the content of DoctorulZilei by www.doctorulzilei.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!