El Barça pagarà “entre 15 i 20 milhões” por jugar a Montjuïc


Barcelona“Entre 15 i 20 milhões”. Aquest serà el cost que haurà de pagar el Barça per poder jugar a Montjuïc la temporada 2023/24. O presidente blaugrana, Joan Laporta, o tinent d’alcalde de Barcelona, ​​Jaume Collboni, apresentou aquest dimarts l’acord perquè el Barça es traslladi “temporalment” a l’Estadi Olímpic Lluís Companys menre executa les obres de remodelació del Camp Nou .

El cost final serà d’un màxim de 20 milhões, tal com va avançar l’ARA . Jantares que servem a base para adequar as instalações e adaptar-se às normas da Liga e dos Campeões. S’han de modernitzar els vestidors, els serviveis i la sala de premsa, a més de millorar els accessos i fer un aparcament intern, entre d’altres qüestions.

Amb el lema “Hola, Barça!”, el consistori donava la benvinguda al club. Per a l’Ajuntament, serà un negoci rodó ja que el Barça assumiuà o total de les inversions a l’estadi, eu também abonarà 64% de les inversions que oi havia previsto a Montjuïc. “L’Ajuntament només haurà d’accelerar les inversions que ja tenia planificades”, explica Collboni. Aquestes reformes, que custam 7,2 milhões no total, eu tenho que voltar para o estadi, s’havien deixat per més endadvant però es faran de manera imminent. Al Barça li tocarà pagar 4,6 milhões.

D’aquesta manera, o Barça jugarà de manera temporal em Montjuïc, um estabelecimento que vai ser a casa de l’Espanyol durant dotze temporades, termina em 2009 por traslladar-se a l’RCDE Stadium de Cornellà-El Prat. “Està descartat venir-hi aquesta adequada temporada i en el pla d’execució de les obres no està previst quedar-s’hi un any més. La idea é tornar a Les Corts la temporada 24/25, on ens hi estaran esperant” , detallat Laporta. De totes maneres, i com reconeixen fonts del club, no es pot descartar del tot que el Barça hagi de prolongar l’estada a Montjuïc, ni que sigui un mesos més, en funció del ritme en què avancin de les reformes al Camp Nou: aquest estiu es faran uns treballs menors i les grues hi entraran a l’estiu del 2023, si no hi ha un nou ajornament.

Mentre el Barça sigui a Montjuïc, não es podrà donar cabuda a tots els abonats (uns 84.000) que té el club. Laporta tem detallat que s’establirà “de manera democràtica” um sistema rotativo entre els socis que vulguin anar a la muntanya màgica. “Volem que tots puguin tenir torn. Intentarem que el màxim de barcelonistes possibles pugui tenir accés a l’estadi”, esclareceu o presidente. Para facilitar a assistência, es farà un pla de mobilitat “que consiste em el reforç del servei del funicular, amb busos llançadora des de Plaça Espanya, la L9 ou l’Estació de Sants; i potenciar l’accés dels socis amb els busos de les penyes”, tancava el presidente.

Laporta assegura que les “palanques econòmiques” s’activaran “els propers dies”

Mais enllà del trasllat a Montjuïc, Laporta ha llançat un missatge optimist de cara al futur economic de l’entitat, pendente encarando de tancar els d’aquesta temporada i, sobretot, poder fitxar jugadors de primer nivell. Só les famoses “palanques”, autoritzades dijous passat a l’assemblea . “Estem treballant per execute la que fa referència als drets de televisió i en breu en tindreu notícies. S’ha estat treballant intensament aquests dies i està a punt d’acabar-se. Després amb més tranquil·litat, el juliol, abordarem En principi creiem que hi haurà dos o tres operacions per tenir fons propis en positiu, poder tornar o deute de manera més raonable i sostenible, i fer les inversions necessàries perquè els equips siguin més competitius”.


Source: Ara.cat – Portada by www.ara.cat.

*The article has been translated based on the content of Ara.cat – Portada by www.ara.cat. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!