El CB La Mercè recuperou 400 euros por l’ONG Mans Mercedàries em um torneig de rècord

El Club Bàsquet La Mercè celebrou durante todo o tempo o 3×3 solidário em favor de l’ONG martorellenca Mans Mercedàries i ha aconseguit recaptar 400 euros que aniran a parar o acampamento de treball de Kènia. Amb una de les participacions mes altes de les quals s’han registrat des que comences a comemorar-se aquesta cloenda de la temporada, o clube presidit por Laura del Amo reuniu 37 equipas que, em quatre categorias diferentes, han omplert les pistes de l’escola.

O clube tem tirado um torneig ambiciós, on hi han pres part jugadores i jugadores arribats de la mateixa entitat, però també de Martorell i de poblacions veïnes i que han complete les categorias premini-mini, infantil, cadet i júnior-sènior-veterans . Una representació de la junta diretiva també hi ha participat i ha entrat dins el quadrant de partits previst.

Os guanyadors de cada categoria han quedat definits ben entrat el migdia i han estat els equips Potreros (en premini-mini), Almer (infantil), Panatimankos (cadet) e Oncelillo (júnior-sènior-veterans). A més, durant el torneig s’ha celebrat el concurs of triples, on David Collazos i Dani Roy s’han imposat, mentre que en el de super cistella, se l’han embutxacat Aleix Batllevell i Abel Escudero.

Donen vida a l’escola i el club

Aquest torneig ha servit al club para tornar a normalidade pel que fa a cite extraordinàries i que van més enllà de les lligues regulares de tots els equips. En aquest sentit, la presidenta Laura del Amo expôs que “feia anys que no teníem tanta gent i estem molt contents per tots els equips i les famílies que han vingut, la gent tenia ganes de tornar a fer coses com aquesta”. A més, destacou que col·laborar amb l’ONG Mans Mercedàries supõe manter-se fidels a la seva intenció de caminar plegats.

Laura del Amo, presidenta CB La Mercè

O clube tem emmarcado o aquest torneig dins la celebració del seu 30è aniversari i per a l’ocasió ha venut samarretes, clauers i productes comemoraius. L’alcalde Xavier Fonollosa i els regidors Gerard Mimó i Lluís Amat han estat apresenta la cita i en el repartiment de les medalles i els trofeus als guanyadors. Ao final do torneig, han entregat el xec dels 400 euros a Mans Mercèdaries, mentre que l’ONG hi ha respost amb un obsequi arribat d’Àfrica.


Source: Web de notícies de l'Ajuntament de Martorell by martorelldigital.cat.

*The article has been translated based on the content of Web de notícies de l'Ajuntament de Martorell by martorelldigital.cat. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!