Európába jött a Smart Band 7

Sokszínű é sokrétű, mégis pehelysúlyú az új Xiaomi karperec.

A geração mais recente de Xiaomi Mi Band foi lançada, de neve, hivatalos nunca Smart Band 7-nek, vagy csak röviden Band 7-nek. Nem az a lényeg, mit írnak a dobozra, hanem a szokásosan könnyű kivitel 12,8 grammon, és ennek ellenére megvan az 5 ATM védelem és az úszás követése, a kéthetes üzemidő vegyes használattal, illetve az akár 500 nit fénysűrűségű, 192 x 490 pixelen kellően éles painel AMOLED.


[+]

Az 1,62″-es képátlóhoz szokásosan hosszúkás és keskeny kivitel tartozik – pánttal együtt a Band 7 46,5 x 20,7 x 12,25 milimetros. , az alti-barométerről, a hőmérőről vagy az iránytűről le kell mondani, viszont a gyártó pontos pulzus- és véroxigén-telítettség mérést ígér az optikai egységgel és a hattegályes giroszenzor is megforma a sportmódíitgy 120 sportmód.


[+]

A karperec Európában minden bizonnyal NFC chip nélkül kerül forgalomba, azaz az efféle kínai variáns mobilfizetési extrájáról le kell mondani, és az ottani, 13 ezer forintos indításból is több lesz – hazánkba érve akár a duplája, ha a 60 eurós indításra még a helyi adóterhek rárakódnak . Az eurózónában viszont a Band 7 10 eurós madrugador kedvezménnyel nyit, ez é valami.


Source: Hírek és cikkek – Mobilarena by mobilarena.hu.

*The article has been translated based on the content of Hírek és cikkek – Mobilarena by mobilarena.hu. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!