Fabrizio brengt ode aan ex Madieke: ‘Geluk dat je in m’n leven bent’


Een gebrek aan chemie speelt hun relatie parten, maar dat betekent niet dat Madieke niet belangrijk for Fabrizio is. ‘En hiermee zeggen we gedag, maar nemen we geen afscheid. Wat een geluk dat je in mijn leven bent’, schrijft hij bij onderstaande foto. ‘Het universum werkt op een gekke manier en ik weet zeker dat we elkaars pad hebben gekruist met een reden. Nós hebben het fantastisch gehad.

Vier weken nadat de camera’s stoppen com draaien voelt Fabrizio dat een relatie met Madieke er niet in zit. “De bedoeling van mijn laatste roos aan Madieke te geven, was effectief een relatie te kunnen beginnen. We zouden elkaar vaker zien en dan zien we wel wat eruit komt”, blikt Fabrizio terug in De Bachelor: na de roos.

Toch bleef er volgens Madieke een bepaald soort afstand – en dan bedoelt ze niet eens de letterlijke afstand tussen Nederland en België. “We hebben dat heel open gecommuniceerd en hij gaf al snel aan dat hij niet de verliefdheid voelde die hij dacht dat hij moest voelen”, verklaart ze voor de camera.

“Die onweerstaanbare aantrekkingskracht. Ik voelde het niet. Ik heb het opgegeven in viertal weken. Ik zag het nut er niet van in om dat nog maandenlang te rekken, terwijl ik het gewoon niet voelde”, legt hijuit.

Die chemie tinha hij wél conheceu Margaux, die geen roos kreeg in de finale. Ze hebben zelfs samen de nacht doorgebracht. “Het gevoel dat ik had toen ik bij hem sliep, was het vertrouwde gevoel wat ik had in Griekenland. Alleen was het nu echt onder ons en konden we onze tijd besteden aan elkaar. Dat hebben we ook gedaan en dat was meteen een natuurlijk gevoel , também dat altijd al hadden gedaan. Ik geef heel veel om hem en hij weet dat ook. Nós zijn het nu gewoon een beetje aan het uitzoeken en we zien wel.”

Van een relatie met Margaux é tot nu toe geen sprake. Ze ‘genieten van het moment’. “We zien wel wat de toekomst brengt”, aldus Fabrizio.

Het hele seizoen van De Bachelor Bélgica é nu te zien bij Videoland. Alles al gezien? Inmiddels está bem na nieuwe seizoen van Ilha da Tentação: Ame ou Deixe van start gegaan.

Ook de Nederlandse solteiro heeft gekozen. Thomas van der Vlugt gaf zijn laatste roos aan Merel.


Source: RTL Nieuws by www.rtlnieuws.nl.

*The article has been translated based on the content of RTL Nieuws by www.rtlnieuws.nl. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!