Fucsovics: Nagy elvárásokkal érkeztem a Roland Garrosra


2022. 20 de maio. Pentek 11:53

A MOL Csapat nyíregyházi klasszisának nem a kedvenc borítása a salak, de ért mar el nagyszerű eredményeket a salakszezon csúcseseményén, a Roland Garroson.

Fucsovics Marci visszalépett um genfito ATP250-es viról, hogy em Roland Garros előtt legyen néhány napja csak magára koncentrálni. Erre szüksége é volt a MOL Csapat klasszisának, mert az utóbbi időben nemcsak sérülések akadályozták néha, de állandó fejfájás é kínozta. Első kérdésünk az volt Marcihoz, sikerült-e megtalálni a fejfájás kiváltó okát.

“A konkrét okot ennyi idő alatt nehéz megtalálni, de az egész csapatom a segítségemre volt, hogy pár napig fókuszáltan csak a regenerálódásra figyelhessek” – mondta a MOL Csapatnak Marci, majd hozzátette: Ez a pár nap pihenő mais sokat segített, úgy erzem, újult erővel tudok majd pályára lépni. “Az edzőimmel, Nagy Zoltánnal és Jancsó Miklóssal ehét hétfőtől már folytatom az edzésmunkát. Felkészülten próbálok érkezni Párizsba.”

A salakszezon csúcseseménye

Bár Marcinak nem a kedvenc borítása a salak, pályafutása eddigi egyetlen ATP-tornagyőzelmét mégis ezen a borításon szerezte, é a salakos idény csúcseseményén, a Roland Garroson é ért már el bravúros eredményt. Két évvel ezelőtt egy hajszálon múlt, hogy nem jutott a legjobb nyolc közé, és tavaly is nyert egy meccset a főtáblán, mielőtt Fognini kiejtette.

Erős mezőny fog indulni, sok a feltörekvő tehetség é. Velük kell tartani a lépést, de összeszedetten, felkészülten, magas elvárásokkal indulok útnak – mondta Marci az idei versenyről, ahol nemcsak egyesben, párosban is szurkolhatunk a nyíregyházi klassisnak. “Párosban é neveztünk, az amerikai Frances Tiafoe-val fogok indulni.”

“Nem hiszek a szerencsében – az elvégzett munkában és a belefektetett energiában annál inkább. Mindent megteszek, hogy a magyar szurkolókkal együtt győzelmeket ünnepelhessünk majd Párizsban!” – tette hozzá Marci.

A sorsolással most mégis szerencséje volt Marcinak, hiszen az első körben egy selejtezőből érkező ellenfelt kap majd (cikkünk megjelenésekor még nem tudjuk, kit), viszont az ágrajzból látszik, hogy a második forduló akár magyarsatát is c. Igaz, ehhez Balázs Attilától óriási bravúr kéne, ugyanis a 20. kiemelt Marin Cilicet kellene legyőznie, hogy összefuthasson Marcival. Szurkolunk, hogy így legyen!


Source: molcsapat.hu by molcsapat.hu.

*The article has been translated based on the content of molcsapat.hu by molcsapat.hu. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!