Heymo 1 em Sokos Hotelsin ensimmäinen Heymo-hotelli

Uusi hotellikonsepti testissä

Kotimaisen Sokos Hotels – hotelliketjun uuden Heymo-konseptin ensimmäinen hotelli Heymo 1 avattiin Espoon Keilaniemeen 20. huhtikuuta 2022. Konseptin perusidea on serviço flexível -hotelli, joka tarjoaa asiakkaalle joustoa ja edulliset hinnat, eikä asiakas maksa palveluista, joita hän ei käytä.

Keilaniemen Heymossa em 262 huonetta, ja perustuote on simppeli 18 neliön huone, jossa majoittuu kaksi henkilöä, ja huonehinta pidetään maltillisena tarjoamalla vão peruspalvelut. Jos asiakas toivoo vierailuunsa jotain ekstraa, kuten vaikkapa kylpytakkia, aamiaista tai hemmottelutuotteita, ovat ne saatavilla lisämaksusta.

Kahden hengen huoneiden lisäksi jokaisessa kerroksessa on kahdesta tai kolmesta huoneesta yhdistettävä Heymo room, jossa voi majoittua enintään seitsemän ihmistä. Kaikissa huoneissa em omat kylpyhuoneet, ja Heymo room -huonekokonaisuuteen kuuluu myös mikro ja jääkaappi.

Huoneiden sisustus em yksinkertainen, ja erityisesti vieraiden unikokemukseen em satsattu. Hyvät unet taataan upouusilla Familonin sängyillä ja rauhallisella värimaailmalla.

Inka KhanjiHeymo 1
Hotellin oma graafinen ilme on vahvasti läsnä huoneissa, ja se kuvastaa Keilaniemen alueen monipuolisuutta: korkeita rakennuksia ja luonnon läheisyyttä.

Hotellissa em kahdeksan esteetöntä huonetta, minkä lisäksi kaikki toisen kerroksen huoneet ovat lemmikkihuoneita. Vastauksena perinteisten sviittien ja ylempien huoneluokkien puuttumiseen Heymo 1:ssä on kahdeksannen kerroksen Lucky you -huone. Hotellin erikoisinta huonetta ei voi varata, mutta se on siitä huolimatta käytössä joka yö, sillä huone arvotaan päivittäin jollekulle hotellin vieraalle.

Erityishuone poikkeaa muista huoneista niin sisustuksen kuin palveluidenkin osalta, sillä huone on sisustettu Vallilan Ellinoora-kuosilla ja huoneessa on muun muassa pilviverholla ympäröity sänky, minispa, kahvikone ja ilmainen minibaari.

Riisutut peruspalvelut mahdollistavat vastuullisuuden

Muiden Sokos-hotellien tavoin myös Heymo 1 -hotelliin haetaan vastauullisuudesta kertovaa Green Key -sertifikaattia. Vastuullisuus no fixador de chumbo hotellin Jarmo Ritalan mukaan sisäänrakennettu Heymo-hotellien perustoimintaan: se tuote on vastuullisin, jota ei tarvitse valmistaa. Sen vuoksi huoneissa ei ole mitään ylimääräistä.

Vastuullisuus näkyy myös aamiaisessa. Veja ei sisälly hintaan, eikä hotellissa ole tarjolla perinteistä buffet-aamupalaa. Sen sijaan asiakkaat voivat ostaa 8,5 euros dicas de café da manhã durante todo o dia -aamiaisen, jota voi nauttia osissa ja pitkin päivää, juuri oman tarpeiden mukaan.

Serviço flexível -konseptin joustavuus näkyy erityisesti huoneisiin kirjautuessa, sillä huoneet annetaan asiakkaiden käyttöön heti, kun ne on siivottu ja valmiit. Täällä pyritään paitsi välttämään perinteisiä sisäänkirjausaikoihin sijoittuvia ruuhkia myös joustamaan asiakkaan aikataulujen mukaan.

Hotellin sisään- ja uloskirjautuminen hoituu täysin automaattien kautta, mutta se ei tarkoita, etteikö Heymo-hotellissa olisi henkilökuntaa. Perinteisen henkilökunnan sijaan hotellissa on fixereitä, jotka tarjoavat apua niin pääkaupunkiseudun kohdetuntemuksessa kuin matkaohjelman rakentamissessa sekä tarvittaessa myös sisäänkirjautumisautomaattien kanssa.

Não perca Sokos Hotellien ensimmäinen Heymo-konseptin hotelli!

Inka KhanjiHeymo 1
Uudenlainen hotellikonsepti vaatii testausta, ja Heymo 1 -hotellissa asiakkaiden palautteita kuunnellaan herkällä korvalla. Palveluita muokataan ja kehitetään palautteiden perusteella.
Inka KhanjiHeymo 1
Heymo 1 -hotellin palvelulupaukseen kuuluu ensiluokkaiset yöunet, joita hotellissa tavoitellaan tasokkailla Familonin sängyillä.
Inka KhanjiHeymo 1
Huoneissa huonekalut em sijoitettu seinälle, jolloin lattiatila em täysin tyhjä vieraan saapuessa huoneeseen.
Inka KhanjiHeymo 1
Vaaleissa kylpyhuoneissa em sadesuihkut ja Lumenen suihkutuotteet.
Inka KhanjiHeymo 1
Kahdeksannessa kerroksessa em treeniportaat. Vinkkejä harjoitteluun saa QR-koodin takaa.
Inka KhanjiHeymo 1
Hotellin keittiö sijaitsee aivan vastaanoton ja aulatilojen vieressä.
Inka KhanjiHeymo 1
Asiakkaat voivat nauttia café da manhã o dia todo – aamiaisen oman aikataulunsa mukaisesti. Esimerkiksi kahvin sekä leivän aamulla ja loput iltapäivällä.
Inka KhanjiHeymo 1
Heymo quarto -huoneeseen kuuluu kolmen hengen huone, jossa on kahden yksittäisen sängyn lisäksi myös yhden hengen kerrossänky. Alasängyissä em kiskot, joiden avulla sängyt saa joko yhteen tai erilleen.
Inka KhanjiHeymo 1
Kolmen huoneen Heymo room -huonekokonaisuuden keskimmäisessä huoneessa on pöydäksi muuttuva table bed -sänky ja sekä mikro etä jääkaappi.
Inka KhanjiHeymo 1
Hotellin pohjakerroksessa sijaitseva väestönsuoja on tunnelmallinen ajanviettopaikka, jossa voi pelata pelejä kuin järjestää kokouksiakin.
Inka KhanjiHeymo 1
Heymo-aamiainen koostuu kylmistä tuotteista: siihen sisältyy mehu, leipä, jogurtti ja hedelmä. Kahvi ja tee kuuluvat huonehintaan.

>> Löydä edullinen hotelli Rantapallon hotellihaun avulla!

Texto escrito: Inka Khanji


Source: Rantapallo.fi – Suomen suosituin matkailumedia by www.rantapallo.fi.

*The article has been translated based on the content of Rantapallo.fi – Suomen suosituin matkailumedia by www.rantapallo.fi. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!