Hivatalos a Pixel 6a, de oksóra é táblagép é jön a Google-től

Sejteni lehetett, de már hivatalossá vált a középkategóriás Pixel6A okostelefon létezése, ami 449 dolláros áron (kb. nettó 163 ezer forint) válik elérhetővé július 28-án. A cég ezzel a 6,1 hüvelykes kijelzővel felszerelt modellel változtat egy eddig bevált szokásán is – míg a korábbi A modellek a felsőkategóriás Pixelekhez hasonlóan kiemelkedő kamerarendszert kaptak gyengébb processzorral, addig a 6A a Pixel 6 Tensor chipjét és dizájnját kapja meg, de 12 megapixeles kamerával kell beérnie a sima Pixel 6-on tem 50 megapixels egységgel szemben. Ez azt jelenti, hogy adottak a Live Translate, Live Caption, Recorder funk. A készülék panelja egyébként 1080p-s felbontást, 60 Hz-es frissítést produkál, egy 4306 milliamperórás akkumulátor látja el energiával. A cég öt évig ígér frissítéseket hozzá.

Megmutatkoztak a Pixel és Pixel 7 Pro csúcsmobilok é renderkép erejéig, amelyek apján csak annyi derült ki, hogy a hatlap és a kameralyukak a korábbinál másként fognak kinézni é marad a Tensor chip.

5 erős erv az Ansible alapozó képzésünk mellett

Összefoglaltuk röviden, hogy miért érdemes részt venni a május 17-én induló az online tanfolyamon.

5 erős erv az Ansible alapozó képzésünk mellett Összefoglaltuk röviden, hogy miért érdemes részt venni a május 17-én induló az online tanfolyamon.

A Pixel Watchról korábban már kiszivárgott pár dolog, ez lesz a Google első házon belül fejlesztett okosórája, ami az eddigi képek alapján leginkább egy futurisztikus Casióra hasonlít – mivel a Samsung okosórái inkább róanalógnak”, az Apple Watch modellek pedig egy , ez a dizájn újabb megközelítést hozhat az ilyen típusú eszközök piacára.

A Google az eseményen abba nyújtott betekintést, hogyan fog kinézni az okosóra szoftvere. A versão completa do Wear OS 3.1 é compatível com a versão mais alta do Fitbit. Megválaszolatlan kérdések azért még vannak bőven, nem tudni, hogy a kiegészítőbe milyen chip kerül és milyen áron várható, de megjelenés a Pixel 7-tel egyidőben, ősszel esedékes.

pixelwatch

Um Google beszélt “saját Airpods Pro-járól” é: ez a 199 dolláros Pixel Buds Pro, ami aktív zajszűréssel rendelkezik, é um gyártó becslései szerint a beépített akkumulátor hét órányi használatot tesz lehetővé. A Buds egy egyedi chipet kapott, és egyszerre akár két eszköz é csatlakozhat hozzá Bluetoothon keresztül. Július 21-től lesz megvásárolható fekete, fehér, piros és zöld színekben.

Mindezeken felül jövőre érkezik egy Android rendszert futtató táblagép, amiről egyelőre még semmi különöset nem tudni azon felül, hogy Tensor chip lesz benne, é egyben jelzi, hogy a keresőcég ismet tapogatózik um tabletpiac felé. Um hardverbejelentések végén az é kiderült, hogy a Google dolgozik egy valósidejű fordítást lehetővé tevő kiterjesztettvalóság-szemüvegen, amável csatlakozik a Snap és a Metal mellé. A mesterséges intelligenciával kapcsolatos érdekességek közé tartozik, hogy az automatikusan general feliratozás megérkezik a mobilos YouTube-ra is.

Az adatvédelemmel és biztonsággal kapcsolatos bejelentések közt szerepelt a My Ad Center kezelőfelületének frissítése, ahol a felhasználók személyre szabhatják, hogy milyen típusú hirdetéseket láthassanak. A vállalat elmondta, hogy továbbra é törekszik rá, hogy alapértelmezett új biztonsági funkciókat vezessen be, és minél több számítási folyamat menjen végbe magán a használt eszközön anélkül, hogy másfelé kéne adatokat továbbítani.

Az I/O első napjától kezdődően elérhetővé vált az Android 13 bétája is. Mint kiderült, um Google visszahozza a Wallet appot, eu não vou nem csak a fizetéshez használható kártyákat lesz képes majd tárolni, de um különféle bérleteket, tagságokat és oltási nyilvántartásokat is – bizonyos országokban persze. A cég átdolgozta a rendszer táblagépes változatát is, hogy az jobban kihasználja a hasznos teret, újragondolt menük, jobb multitasking várható, emellett a telefonok és táblagépek közti együttműködés is gördülékenyebb lesz a közös vágólappal.


Source: HWSW Informatikai Hírmagazin by www.hwsw.hu.

*The article has been translated based on the content of HWSW Informatikai Hírmagazin by www.hwsw.hu. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!