HORÓSCOPO 11 Mai. Júpiter schimbă semnul. Curaj, dar şi asumare inutilă de riscuri


HORÓSCOPO 11 mai – Berbec

Jupiter începe să se miste de azi prin semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că după ou perioadă de introspecţie, de relatar periodică la trecut, urmează câteva luni în care arăţi ceea ce ai învăţat de pe urma tranzitului său trecut. Mai exact, arăţi că ai mai multă încredere în propriile forţe, că te poţi exprima mai liber şi direct în raport cu cei din jur. Ţine însă cont de faptul că s-ar putea să laşi o impresie greşită anumitor persoane, că felul în care te porţi ar putea fiăt eronat în anumite contexte personale şi/ sau de munc interpreta.

HORÓSCOPO 11 mai – Touro

Jupiter îşi face azi apariţia em casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea de denotă faptul că după expansiunea la care te-a îndemnat în tranzitul său anterior – prin proiecte, planuri de viitor, un grup de prieteni mai mare -, acum a venit momentul în care să te opreşti un timp din alergare şi să priveşti înăuntru, la echilibrul tău interior. Acelaşi curaj de care ai dat dovadă în modul in care ţi-ai creat situaţia actuală trebuie să îl afişezi şi în raport cu anumite lucruri sau persoane care nu mai au ce căuta în prezent. Trebuie să fii ferm(ă) cu ataşamentele.

HORÓSCOPO 11 mai – Gêmeos

Jupiter intră azi em casa planurilor de viitor di horoscopul tău solar, semn că dacă pân-acum ai lucrat the ascensiunea ta profesională, la modul în care eşti privit(ă) la locul de muncă şi/ sau în comunitatea în care trăieşti, acum este momentul să te deschizi către noi orizonturi şi persoane, care sunt compatibile cu viziunile sau idealurile tale. Trebuie să ai mai mult curaj să te afirmi în grupul de prieteni, să preiei iniţiativa atunci când ai un vis pe care vrei să îl transformi in realitate. S-ar putea ca unele proiecte să depindă de tine să faci primul pas.

HORÓSCOPO 11 mai – Rac

Jupiter pătrunde astăzi em casa carierei no astrograma ta generală, semn că urmează o perioadă numai bună în care să pui în practică lucrurile pe care le-ai învăţat la propriu – la un curs, în străinătate -, dar şi despre omeni şi viaţă în general pentru a face un pas în faţă pe plan profesional. Trebuie să crezi în faptul că poţi fi un lider, că ai calităţile necesare de a-ţi asuma mai multe responsabilităţi în compania în care activezi şi în domeniu. De asemenea, se recomandă să îţi găseşti curajul de uma abordagem şi consolida relaţii cu persoane influente din jur.

HORÓSCOPO 11 mai – Leu

Jupiter progresează azi în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Tranzitul său anterior pare să fi fost destul de dificil pentru tine, în sensul că unele persoane in care credeai şi-au dat arama pe faţă şi ai văzut clar că există unele lucruri la care ar trebui să lucrezi în ceea ce priveşte modul în care te relatozi la cei cu care lucrezi, dar şi la persoana cu care convieţuieşti. Ai curajul de a schimba ceva la principiile tale. De asemenea, este ou perioadă bună pentru deplasări, cursuri şi de rezolvat probleme birocratice.

HOROSCOP 11 mai – Fecioară

Jupiter intră astăzi într-o importante casă relaţională no astrograma ta solară, care promite să te înveţe mult despre relaţii în perioada următoare. De ceva timp încoace, ai lucrat destul de mult la relaţia de cuplu, dar şi la legăturile pe care le-ai format în plan profesional, dar în acelaşi timp, se prea poate să fi apărut probleme pe care ai ales să le mături sub covor , amânând de mai multe ori momentul de a le confrunta direct. Acest tranzit te va sili să vezi cât dai şi cât primeşti în relaţii, inclusiv finance, şi să faci ajustările care se impun.

HOROSCOP 11 mai – Balanţă

Júpiter îşi face loc azi em casa parteneriatelor din horoscopul tău general, semn că a venit momentul acum să te concentrezi mai mult pe relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. După o perioadă în care te-ai concentrat pe muncă şi/ sau pe starea ta de sănătate, acum vine vremea să preiei iniţiativa pe plan sentimental şi/ sau la serviciiu, în raport cu colaboratorii. Dacă simţi că lucrurile stagnează între voi sau chiar au făcut unii paşi în spate în ultima perioadă, este momentul să devii schimbarea pe care vrei să o vezi la ceilalţi.

HOROSCOP 11 mai – Escorpião

em tranzitul său anterior, Jupiter te-a ajutat să te bucuri mai mult de viaţă, de hobby-urile tale, să ai mai multă inspiraţie, inclusiv în ceea ce priveşte modul în care profiţi de timpul cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii . Astăzi intră em casa muncii şi a sănătăţii em horoscopul tău solar, semn că trebuie să îţi muţi atenţia pe lucruri mai importante. Găseşte curajul de a încerca tehnici de lucru noi, de a face ajustările care se impun în ceea ce priveşte stilul tău de viaţă şi alimentarţie. În felul acesta, vei avea energie şi un randament bun.

HOROSCOP 11 mai – Săgetător

În tranzitul său anterior, Jupiter te-a ajutat să te apropii mai mult de familie, dar şi să arunci ancora, să îţi iei o locuinţă sau să te estabilizazi într-un anumit loc. Astăzi intră în casa iubirii şi a copiilor, prilej bun să te concentrezi mai mult pe viaţa de cuplu. În cazul în care eşti single. ace tranzit nou semnalează oportunităţi de flirt, de a te cunoaşte mai bine şi a-ţi da seama ce îţi doreşti prin activitatea de pe scena de dating. Dacă eşti într-o relaţie de durată, acum this un moment bun pentru amândoi să vă măriţi familia.

HORÓSCOPO 11 mai – Capricórnio

Jupiter îşi face azi intrarea în casa familiei din astrograma ta generală, prilej numai bun de a pune la contribuţie atuu-urile de comunicare cu ceilalţi pe care le-ai dobândit pe parcursul tranzitului său anterior. Şii cum să te impui în conversaţiile cu ceilalţi, iar acum va trebui să înveţi când anume să faci acest lucru cu cei dragi. Spre deosebire de persoanele pe care le alegi să îţi fie alături, family necesită să să accepţi anumite diferenţe de personalitate şi/ sau de viziune şi să vezi unde ar fi cazul să tragi linie în raport cu ei/ele pentru a evita conflitoele.

HOROSCOP 11 mai – Vărsător

Jupiter pătrunde astăzi em casa comunicării no astrograma ta solară, semn că lecţia acestui tranzit pentru tine este aceea de a demonstă multă assertivitate în modul in care te relatozi la ceilalţi. Te-ai lămurit care sunt valorile tale e lucrurile la care nu poţi renunţa, iar acum this momentul of a davadă de curajul necesar pentru a comunica limite şi dorinţele tale. Nu îţi va fi tocmai uşor, dar pe termen lung, vei vedea că vei începe să atragi altfel de persoane şi colaborări, lângă care chiar poţi creşte şi te poţi dezvolta mai aproape de potenţialul tău.

HORÓSCOPO 11 mai – Peşti

Tranzitul anterior al lui Jupiter te-a ajutat să îţi clarifici unele întrebări despre propria persoană, să te cunoşti mai bine şi să te dezvolţi mai mult decât înainte, iar de azi înainte, de când Jupiter începe din horoscopulze casa banilor şi tău general, este momentul să faci acelaşi lucru şi cu situaţia ta financiară. De asemenea, este un prilej bun să dobândeşti o imagine mai clară asupra lucrurilor pe care le preţuieşti la tine însuţi(ăţi) şi la cei din jur. În felul acesta, vei atrage mai multe lucruri, dar şi persoane de calitate în viaţa ta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise in timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE página inicial do Facebook!

Urmăreşte Mediafax para Instagram ca să vezi imagini spectaculoase şi poveşti din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destino exclusivo informarii și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține aces acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]


Source: Mediafax by www.mediafax.ro.

*The article has been translated based on the content of Mediafax by www.mediafax.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!