Imejte televizor ves čas v žepu – prve 3 mesece brezplačno


Zakorakali smo v čas prvih poletnih dopustov em kaj je lepšega od poležavanja v senčki, v brezskrbnosti, ki ji ni para. Ste morda lani želeli vmes pobrskati med televizijsko vsebino, pan niste mogli? Naj bo letos drugače.

Svoje najljubše televizijske kanale si lahko zdaj zagotovite kjerkoli em kadarkoli. In ne samo to – prve 3 mesece jih lahko spremljate brezplačno, šele nato vam storitev začnejo obračunavati. Celo poletje boste tako na telefonu, tablici, računalniku, pa tudi na večini novejših televizorjev lahko spremljali svoje najljubše vsebine.

Ogled za nazaj em kar na treh napravah

Ne skrbite, če vas bo zaneslo em boste do večera na plaži, vaša najljubša serija pa je bila zgodaj popoldne. Ogledali si jo boste lahko kasneje, saj Predvajaj.si omogoča ogled za nazaj do 7 dni. Naj vas tudi ne skrbi, če bodo želeli vaš parceiro ali otroci gledati kaj drugega, saj lahko televizijske vsebine spremljate na treh napravah hkrati. Tako lahko istočasno z eno naročnino spremljate različne televizijske vsebine uporabniki na treh mobilnih napravah ali na primer na dveh mobilnih napravah no enem televizijskem sprejemniku. Para sta seveda samo dva primera, saj je kombinacij ogromno.

V vseh državah znotraj EU

Vas ob vseh teh dobrih novicah skrbi, da vas bo presenetila slaba, in sicer ta, da aplikacija deluje zgolj v Sloveniji? Brez skrbi. Aplicacijo lahko uporabljate povsod v Sloveniji in v vseh državah znotraj Evropske unije (UE). Na voljo je več kot 100 slovenskih em tujih televizijskih programov in več kot 100 radijskih programov. Med televizijskimi programi so Pop TV, BRIO, KINO, OTO, Kanal A, Planet TV, SLO 1, SLO 2 em mnogi drugi. Prek Predvajaj.si boste lahko spremljali vse športne programa na enem mestu, kar pomeni, da ne boste zamudili nobene pomembne tekme ali dirke. Na voljo so Šport TV (1-3), Sportklub (1-6), Eurosport (1 em 2) Sportklub Golf in Arena Sport (1-4).

Kot že omenjeno, je prve 3 mesece storitev Predvajaj.si brezplačna za vse nove naročnike, ki se zavežejo za 2 leti. Po treh mesecih je mesečna naročnina 20,90 evra z DDV. Za vse naročnike partnerskih kabelskih operatorjev je cena samo 3 evre z DDV.

Spremljajte porabo podatkov, za ostalo naj vas ne skrbi

Za kakovostno gledanje televizijskih programov na TV sprejemnikih je potrebna internetna hittrost 4 Mb/s ali več. Na mobilnih telefonih bo vaš najboljši prijatelj dovolj hitro brezžično Wi-Fi omrežje, sicer pa mobilni podatki, vendar bodite v slednjem primeru pozorni na porabo morebitno zakupljene količine prenosa podatkov pri ponudniku mobilne telefonije, da je ne boste presegli in po nepotrebnem doplačevali dodatnih megabajtov. Predvajanje kvalitetnega pretočnega video namreč lahko porabi precej podatkov, kar ste morda že kdaj spoznali ob gledanju vsebin na Youtubu.

Registrirajte se in uživajte

Za uporabo storitve morate kontaktirati svojega kabelskega operarja, ki je poslovni parceiro Predvajaj.si. Če ga nimate, pa morate izpolniti obrazec za prijavo na spletni strani Predvajaj.si.

Ko ste registrirani, pa si morate zapomniti samo še uporabniško ime in geslo … in zabava se lahko prične. Odpre se vam malo morje možnosti za spremljanje televizijskih vsebin. Pa si poglejmo. O aplicativo Predvajaj.si você pode acessar o Google Play, App store, Huawei Gallery App todos os tipos de downloads Predvajaj.si, LG smart TV, Samsung smart TV, Hisense TV e Amazon Fire TV. Na vsakem televizorju je storitev omogočena z uporabo posebnega digitalnega sprejemnika.

Razvajajte se tudi na dopustu

Privoščite si torej neomejeno zabavo em spremljanje televizijskih vsebin kjerkoli em kadarkoli. Na dopustu je prav, da se naužijemo dopustniških radosti, da si odpočijemo in naberemo prepotrebne energije za nove izzive, ki nas čakajo, a zakaj bi se ob tem odpovedali radostim, v katerih uživamo vse leto tudi doma. Odnesite torej letos televizor s seboj v žepu na morje, v gore ali kamorkoli ste namenjeni. Naj vas razvaja vse leto ne glede na to, kje ste.

Več informacij vam bodo z veseljem pojasnili na telefonski številki 01 / 81 00 210 das 8.00 às 16.00 ure, zelo odzivni pa so tudi na e-naslovu: [email protected] Več informacij najdete seveda tudi na spletni strani Predvajaj.si. (PR)


Source: Računalništvo in telefonija – Računalniške novice by racunalniske-novice.com.

*The article has been translated based on the content of Računalništvo in telefonija – Računalniške novice by racunalniske-novice.com. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!