Internet pun zamki za najmlađe (3): Korak po korak do popularnosti

Pixabay. com

Foto: Ilustração

Influenser Željko Mladen je čuo da ima onih koji putem društvenih mreža traže novac, ali, kako kaže, on ne poznaje nikog ko se služio takvim onlajn radnjama.

– Razne osobe su na popularnim društvenim mrežama – priča Mladen za “Vesti” i objašnjava da je viđao svašta u virtudelnom svetu.

Odnosno, i one koji sebe snimaju i po 12 sati uživo i one koji na različite načine, traže od pratilaca “poklončiće”, što je kako objašnjava, izraz

koji predstavlja novac i zaradu. Naš sagovornik ističe da među njegovom publikom ima dosta mladih i da on kao tiktoker u nastupima ide potpuno drugačijim putem od likova koji skandaloznim objavama hoće da privuku pažnju javnosti i na taj način dođu do popularnosti koja im donosi pare.

– Ja gledam da izgradim i predstavim sebe na lep način. Kad snimam za Tik-tok, obavesno je reč o poučnim stvarima kojima se obraćam mladima. Na primer, to su saveti za dečake od 14 godina kako da priđu nekoj devojčici koja im se sviđa. Savetujem ih kako i zašto ne bi trebalo da to rade naglo, već polako, da im se korak po korak približavaju da bi uspeli da ih osvoje – priča Željko Mladen.

Sa prikupljenih 48.600 pratilaca i blizu 800.000 lajkova, odnosno onih kojima se sviđaju njegove objave, naš sagovornik se može svrstati u popularne influensere. Em otkriva da sa brojkama koje je osvojio u virtudelnom svetu, ne može da se ostvari neka zarada pošto, kako ističe 80 odsto od zarađenog novca uzima Tik-tok.

– Ako ne može na ovaj način, može da se zaradi drugačije, od sponzora – priča Željko Mladen o poznatim brendovima koji plaćaju popularne ličnosti na mrežama da im reklamiraju proizvode.

Sutra – Internet pun zamki za najmlađe (4): Kači ko šta hoće


Source: Vesti online by www.vesti-online.com.

*The article has been translated based on the content of Vesti online by www.vesti-online.com. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!