Intertraffic Amsterdam 2022 – Gradjevinarstvo.rs

Nakon dve godine odlaganja, u martu ove godine održan je najveći svetski sajam o putnoj infrastrukturi Intertraffic Amsterdam 2022. Kompanija Unipromet iskoristila je ovu priliku da svoje partnere i saradnike podseti zašto je baš ona lider u regionu po pitanju zaštitne opreme za puteve.

Unipromet je prezentovao panele za zaštitu od buke (Foto: Unipromet)

Predstavnici Uniprometa imali su priliku da upoznaju mnogo novih potencijalnih saradnika, koji će imati značajnu ulogu u otvaranju novih tržišta ali, isto tako, sastali su se i sa dragim prijateljima i dugogodišnjim saradnicima.

Prezentovani su paneli za zaštitu od buke koji su, zavisno od svojih karakteristika, podeljeni na reflektujuće, absorção em sve popularnije, painel transparente koji se postavljaju na mostovima a omogućavaju neometan pogled na izuzetne predele pored kojih prolazi auto-put. Premijerno je predstavljeno i šest novih sistema čelične zaštitne ograde koje je razvio Uniprometov stručni tim inženjera a među kojima je i sistem trovalnog štitnika.

Premijerno je predstavljeno šest novih sistema čelične zaštitne ograde

Premijerno je predstavljeno šest novih sistema čelične zaštitne ograde (Foto: Unipromet)

Direktor kompanije Unipromet Aleksandar Marković izjavio je da je veoma zadovoljan rezultatima postignutim na sajmu. “Zapaženo učešće i uspešno predstavljanje na jubilarnoj pedesetogodišnjici od održavanja prvog sajma koje nam je, pored kontakata no postojećim kupcima omogućilo i upoznavanje sa novim potencijalnim kupcima.”

“Primećena je poseta partnera iz Zapadne Evrope, čime je još jednom potvrđen kvalitet i konkurentnost Unipromet proizvoda. Sa nemačkim partnerima smo dogovorili razvoj i osvajanje proizvodnje nove grupe proizvoda, mobilnih barijera, kojim se pokriva još jedan segmento bezbednosti na putevima, u skladu sa najnovijim tendencijama podizanja nivoa bezbednosti“, istakao je Marković.


Source: Gradjevinarstvo.rs – VESTI by www.gradjevinarstvo.rs.

*The article has been translated based on the content of Gradjevinarstvo.rs – VESTI by www.gradjevinarstvo.rs. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!