Jakab Péter a jobbikos nemi erőszakolási ügyről: “Miért nem fordultak azonnal a rendőrséghez?”

Jakab Péter, a Jobbik szombaton újraválasztott elnöke volt az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendége.


Foto: ATV

Jakab szerint a legnagyobb sikere, amit pártelnökként fel tud mutatni, az az, hogy a Jobbik még mindig működik. Emlékeztetett:

több javaslatuk is átment már (például az SZJA-mentességet, és -visszatérítést), még akkor is, ha a fideszes politikusok csak úgy voltak hajlandók megszavazni, ha azt egy fideszes nyújtotta be, jobbikos javaslatként ugyanis leszavazták.

Szóba került a a pedofiltörvény is, ezt Jakab szerint azért szavazták meg, mert korábban volt már hasonló javaslatuk nekik is, és úgy érzik, hogy igenis szükség van arra, hogy szigorúbban lépjen fel a törvény a pedofilokkal.

Sőt, én tovább mennék, és a kémiai kasztrálást is támogatnám

– tette hozzá a Jobbik elnöke.

A Szilágyi György élettársát érintő nemi erőszak ügyével kapcsolatban Jakab Péter elmondta, ő é csak nemrégiben értesült az esetről, és fel é hívta párttársát, hogy miért vártak eddig az etikai beadvánnyal. Jakab szerint ő é ott volt azon a rendezvényen, de senki nem szólt neki a történtekről.

A pártelnök szerint Szilágyiéknak egyből jelenteniük kellett volna az esetet, rögtön a rendőrséghez kellett volna fordulniuk

– hangzott el az ATV műsorában.


Source: Propeller – Saját anyagok by propeller.hu.

*The article has been translated based on the content of Propeller – Saját anyagok by propeller.hu. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!