Jobb felvételeket készíthetünk a DJI Mini 2 utódjával

A Mini 3 Pro jobb képérzékelővel és fejlettebb repülési képességekkel büszkélkedhet.

Hirdetés

A DJI hosszas várakozás után leleplezte a Mini3Pro névre keresztelt drónt, amely a 2020-as Mini 2 közvetlen utódjának számít. Valamilyen szinten indokolt a Pro jelző, ugyanis a továbbra is csak 249 g tömegű masina elődjénél nagyobb, 1/1,3” méretű Sony szenzort kapott, amely 48 megapixeles felbontású, akár RAW formátumú fotók, illetve 4K60 SDR és 4K30 HDR videók készítését teszi lehetővé .


[+]

Az ekv. 24 mm gyújtótávolságú optika fényereje f1.7 értékre nőtt, így az elődmodellhez viszonyítva elméletileg jobb minőségű felvételeket készíthetünk rossz fényviszonyok között, a fiatalok ugyanakkor valószínűleg jobban örülnek majd annak, hogy a gimbal ezúttal függőleges állásban is képes működni, lehetővé téve a vertikális videók forgatását.


[+]

Nem csak a képrögzítő egység, de maga a drón, mint repülő eszköz is fejlődött. Aqui você encontra um rendszer immár akadályok kikerülésére is képes, amben hasonlit a cég komolyabb eszközeire, továbbá bekerültek a repertoárba a Spotlight 2.0 és az OcuSync 3.0 rendszerek is. Ezek közül előbbi a témakövetésben, illetve az objektumok, valamint emberek körüli körözgetésben remekel, míg utóbbi egy olyan adatátviteli technológia, ami lehetővé teszi, hogy akár 30 kilométeresrónt távolságból is vezérelhessük a d. Hasznos fejlesztés, hogy az akkumulátoridő az előd 31 percéről 34 percre nőtt, és bár ez az ugrás nem tűnik soknak, az eredeti Mavic Mini 30 percéhez képest azert így is 13%-os javulást jelent.

A gyártó a Mini 3 Pro piacra kerülésével kapcsolatban csak annyit árult el, hogy a nyár folyamán fog megtörténni, pontosabb dátumot viszont nem kaptunk. Szerencsére az árazás legalább ismert: az alapgép ára 669 dollár lesz, ebben a csomagban viszont még nem találunk távirányítót. Ha ilyesmi extrára é vágyunk, kénytelenek vagyunk az RC-N1 kontrollert é tartalmazó 759 dolláros, vagy az érintőkijelzős DJI RC vezérlővel kiegészített 909 dolláros csomagot választani.


Source: Hírek és cikkek – PROHARDVER! by prohardver.hu.

*The article has been translated based on the content of Hírek és cikkek – PROHARDVER! by prohardver.hu. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!