Lamborghini Huracan Tecnica – najbolji za put i stazu

PATROCINADOR NAS

Lamborghinijeva najnovija ponuda je Huracan Tecnica, koji je opisan kao zabavan u vožnji i perfektan na putu i stazi. Ispod dramatično stilizovane karoserije je mnogo tehnologije, a pojedini elementi su preuzeti iz Huracana STO.

Técnica je zasnovan na Huracanu Evo em zadnjim pogonom i koristi 5,2 litarski atmosferski V10 motor koji proizvodi 640KS pri 8000 obtaja i 565Nm maksimalnog obrtnog momenta. Velocidade máxima de 0-100km/h a 3,2 segundos, a uma velocidade máxima a 325km/h.

Ključ novog modela je ravnoteža između upotrebljivosti na putu i performansi za stazu, zbog čega je izvršena rekalibracija integrisanog system za kontrolu dinamike vožnje (Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata). Kao i kod ostalih Huracana, postoje tri režima vožnje: Strada, Sport i Corsa.

Svaki mod je podešen specijalno za Tecnicu da bi što bolje sarađivao em unapređenom šasijom i aerodinamičkim izmenama. Najnoviji Huracan raspolaže sistemom za upravljanje zadnjim točkovima i ima specijalno podešene amortizere, kao i novi karbon-keramički kočioni sistem i više vertikalne potisne sile kao rezultat revidirane aerodinamike.

Automobil ima fiksirano zadnje krilo, au Lamborghiniju napominju da je vozilo bolje uravnoteženo i stabilnije u krivinama i pri kočenju. Menjač je sedmostepeni automatski sa dva kvačila, au režimu Starda podešen je za udobnu svkodnevnu vožnju.

Vertikalno postavljeni zadnji stakleni prozor poboljšava vidljivost, a poklopac motora napravljen je od ugljeničnih vlakana. Novi zadnji dfuzor može biti u boji karoserije ili crn.


Source: Nacionalna Klasa by www.nacionalnaklasa.com.

*The article has been translated based on the content of Nacionalna Klasa by www.nacionalnaklasa.com. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!