Les barbacoes del Parc de Can Cases tanquen des de divendres pel risc d’incendi

Estojos de lata Barbacoes Parc Forestal. Foto: Consorci Turisme del Baix Llobregat

L’Ajuntament de Martorell avança o tancamento do serviço de barbacões do Parc Forestal de Can Cases, que entrará em vigor em 17 de junho, enlloc de fer-ho coincident amb la festivitat de Sant Joan. Serà per precaució, davant la sequera i el perill d’incendi vigent aquests dies, a causa de l’onada de calor. É previst que el servei é reprengui el cap de setmana del 10 i 11 de setembro.

A més de la prohibició d’ús de les barbacoes, tampoc no es permet l’us de barbacoes desmuntables, fogons de gas o cap altre tipus d’element que generi flama o guspira. Em consequência, é recomana a qui vulgui fer les de les taules de pícnic a partir de d’ara que substitueixi el consum d’aliments que s’han de coure al foc per altres de freds i cuinats a casa prèviament. Além disso, demana também usuaris fer un bon ús de les instal·lacions i que utilizin els contenidors de recollida selectiva per dipositar les seves deixalles.

El Parc, catalogado por la Generalitat de Catalunya com a forest d’utilitat pública, é um espai de prop de 30 hectàrees, de les que 21 corresponde ao terme municipal de Martorell. Al costat del seu acces principal i del primer aparcament compta amb una zona de 24 barbacoes d’obra i 23 taules de pícnic, a més de fonts naturals i d’aigua de xarxa, jocs infantils, camps de bàsquet i futbol, ​​i pistes de petanca.

L’espai és d’ús grátis i sense reserve prèvia, i obre de 10.00 a 20.00h tots els dies de l’any.


Source: Web de notícies de l'Ajuntament de Martorell by martorelldigital.cat.

*The article has been translated based on the content of Web de notícies de l'Ajuntament de Martorell by martorelldigital.cat. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!