LETNJA LJUBAV nas uči da živimo bolje – psihologija to kaže!

Odmor za one koji nisu zaručeni ili venčani, takođe, znači buđenje osećanja i želju za flertom kako bi uživali pod blistavim zvezdanim nebom koje se prostire iznad beskrajnih, morskih plaža, u toplim, letnjim noćima.

S druge strane, letnji odmor je najbolje vreme da se otvorite za nove stvari, otpustite sve stege i stigme, a kada ste daleko od kuće, lakše vam je da ostavite svoje misli i brige, samo uživate u sadašnjem trenutku i sve vam se čini .

Pročitajte i ovo: Zašto je ženama malo potrebno da se mnogo vežu?

Ako se tome pridoda i preplanula, otkrivena koža, zvuk mora, činjenica da sami sebi lepše izgledamo i uzburkani hormoni, formula je savršena za rađanje letnje ljubavi.

Pročitajte i ovo: On se njoj jako dopada, ali bez svega onoga što uz njega ide

Nikada se ne povlačite, već se prepustite izazovima jer letnje ljubavi su dobre za vaš duh i naučiće vas kako da živite bolje i ostatak godine.

Pročitajte i ovo: Ima li ljubavi posle prevare?

Evo kako i zašto.

Foto Mayur Gala

Kada doživite letnju ljubav, osećate da ste puni energije.

Pročitajte i ovo: Zašto niste dužni nikome da objašnjavate svoj život

Od ustaljene svakodnevne, počinjete da živite drugačiju rutinu i promena, takođe, podstiče želju za novim odnosima.

Pročitajte i ovo: Imaju li žene previsoka očekivaja od svojih partnera?

Štaviše, dugi dani, puni svetlosti, smanjuju nivo stresa i povećavaju izlučivanje serotonina, hormona sreće. Zbog toga se osećamo opuštenije i spremnije da doživimo nove avanture.

Vida de pix

Kada se upustite u letnji flert, živite svoje vreme u potpunosti.

Pročitajte i ovo: Prednosti i mane ljubavne veze sa značajno starijim ili mlađim partnerom

Čovek ne razmišlja o prošlosti ili budućnosti, već razmišlja samo o sadašnjem trenutku, sa neočekivanom svesnošću i željom da živimo samo ovde i sada.

Pročitajte i ovo: Letnji vatromet ljubavi

Taj osećaj punoće je isti onaj koji se traži u svakodnevnom životu i često ga je teško naći. Živite ga, zapamtite ga i donesite kući.

Letnja ljubav nije opterećena očekivanjima. Niko ne očekuje od letnje šeme da trajetória zauvek!

Pročitajte i ovo: Doviđenja prošlosti, dobar dan živote

Možete to da shvatite i kao trening zahvaljujući kojem ćete se naučiti najfunkcionalnijem načinu doživljavanja romantičnih odnosa i prijateljstava – bez očekivanja, ali sa željom da se svejedno prepustite sebi i uživate u potpunosti.

Pročitajte i ovo: Rast počinje kad napustimo zonu komfora

Ne znate da li će on / ona biti ljubav vašeg života, zato možete da uživate samo u tom trenutku.

Ako se pitate šta će se dogoditi sa vama, promenite pitanje.

Pročitajte i ovo: Ljubavni trougao sa prijateljem ili prijateljicom

Zapitajte se šta želite od tog odnosa izvan milja između vas, izvan trenutaka koji ste proživeli zajedno, ali sa perspektivom vaše stvarnosti.

Pročitajte i ovo: Kako karmičke navike utiču na ljubavni život

Situação koje se doživljavaju u letnjim flertovima nabijene su velikom emocionalnom snagom i zato odvajanje koje dolazi početkom septembra može biti veoma bolno.

Pročitajte i ovo: Šta da radiš kad sretneš ljubav svog života u pogrešno vreme

Stoga, živi trenutak sadašnji, bez previše razmišljanja. Šta deus da se desi, para će biti deo tvojih najboljih sećanja, koja će te grejati u hladnim, zimskim noćima.


Source: Sito&Rešeto by www.sitoireseto.com.

*The article has been translated based on the content of Sito&Rešeto by www.sitoireseto.com. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!