Madarat tolláról, Foldot nem – Mobilarena Okostelefon / Tablet hír

A friss renderképek alapján nem érdemes a házban tárolható S Penre számítani.

Hirdetés

A Galaxy Z Flip4 nem hivatalos renderképeit tegnap mutattuk meg, ma pedig a Z Fold4 a soros, hogy a SmartPrix jóvoltából leleplezze vonásait a jelenlegi kéminformációk é CAD fájlok alapján. Már a héten megírtuk, hogy tömzsibb lehet csukva a kivitel, és így kevésbé hosszúkás a külső panel, és ezt vélik megerősíteni az új renderek is.


(forra: SmartPrix) [+]

A forrásoldal 155 x 130 x 7,1 milliméteres házzal számol nyitott állapotban és némileg változó képaránnyal a 6,2″-es külső és 7,6″-es hajlítható belső panel esetében. Maradhat az utóbbinál a képernyőbe épített szelfikamera, míg kívül a cseppszerű megoldás.


(forra: SmartPrix) [+]

A legfőbb változás hátul a Galaxy S22 Ultra dizájnját követheti, három, egyenként kiemelkedő lencsével, amelyek közül a főegység 108 megapixels lehet. Ami láthatóan nincs egyik renderképen sem, az vájat vagy járat az S Pen stylusnak. Hiába emlegetik tehát néha-néha, hogy az érintőceruza befészkeli magát a hajlítható készülékbe, legalábbis a mostani kéminformációk alapján erre idén sem kerül sor.


Source: Hírek és cikkek – Mobilarena by mobilarena.hu.

*The article has been translated based on the content of Hírek és cikkek – Mobilarena by mobilarena.hu. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!