Már több eszközt ved a Microsoft Defender

A Microsoft új Defender termékettttttttttörhetővé Windows, macOS, iOS és plataforma Androidok, így a biztonsági szoftver már több fronton is védi a felhasználókat. Az új keresztplatformos „Microsoft Defender for indivíduos” lényegében a Defender for Endpoint csomag egyszerűsített változata személyes és családi használatra. Ezért a használhatósága é um hétköznapi felhasználók igényeihez lett alakítva: egy központi helyre vonja össze a család valamennyi kütyüjének védelmét, ahonnan könnyen felügyelhetőek az eszközök.

A Microsoft megjegyzi, hogy a Windows biztonság és a Microsoft Defender nem ugyanaz a termék: utóbbi egy többeszközös app, ami eszközvédelmet nyújt a kártevők elleni és a webes védelemmel, a valós idejű biztonsági értesítésekkel és a biztonsági tippekkel, míg a korábban Windows Defender Biztonsági központ nem mesmo ismert Windows Biztonság egy előre telepített szolgáltatás, é egy olyan olyan Microsoft Defender víruskereső szoftvert tartalmaz, amelyet a windowsos számítógép védelmére fejlesztettek.

Com a plataforma új szolgáltatás onként eltérő funkciókat kínál, Androidon antivírus védelmet is nyújt, illetve megkeresi a kártékony alkalmazásokat, átvizsgálja a linkeket. A Windows alatt fu verzió leginkább egy irányítópult, ahol egy helyen láthatók az eszközön már használt antivírus megoldások akár a Norton, McAfee vag más fejlesztőktől, mivel képes együttműködni aködál harmadikzofteverektől s delzármaz vírus.

Um szolgáltatás több eszközön é biztonsági figyelmeztetésekkel és tippekkel hívja fel a felhasználók figyelmét a lehetséges problémákra. Az új app lényegében azok számára lesz hasznos, akik egyetlen felületen szeretnék találni a saját és családjuk eszközeinek védelmére szolgáló fejlesztéseket.

Az új szoftver a Microsoft 365 Egyszemélyes és Családi verziós előfizetőinek érhető el, előbbi esetben havi 2500 forinttól, utóbbinál 3600 forinttól, amihez jár a Microsoft Office csomagja is egy terabájtnyi OneDrive tárhellyel egyetemben, hozzácsapva korlátlan hosszúságú videóhívásokat a Teamsben.


Source: HWSW Informatikai Hírmagazin by www.hwsw.hu.

*The article has been translated based on the content of HWSW Informatikai Hírmagazin by www.hwsw.hu. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!