Meg idén megérkezhetnek a Netflixre a reklámok


Ezzel párhuzamosan pedig a jelszómegosztásokat é ellenőrizni kezdheti a Netflix.

A The New York Times értesülései szerint már idén, egészen pontosan a 2022-es év utolsó negyedévében bevezetésre kerülhet a Netflix új, immar reklámokat is tartalmazó, ugyanakkor az összes korábbi konstrukciónál olcsóbb előfizetői csomagja.

Nagyon fontos többszörösen aláhúzni, továbbra sem arról van szó, hogy az eddigi előfizetésekre beruházó falhasználóknak kellene kötelezően reklámokat bámulniuk, egy teljesen új, olcsó csomag fog érkezni, amiben bizony reklámokrébelesz. Mindenki maga döntheti el, hogy eselegesen átvált-e erre az előfizetésre.

Az olcsósított, reklámokkal felvizezett előfizetési csomag egyébként nem újdonság, külföldön a Hulu és az HBO Max é kínál ilyen lehetőséget. Ezeknél a reklámok nem a műsor közben, hanem az adott film/sorozat előtt jelennek meg, szóval a filmélményt nem szakítják meg. Valószínűleg hasonló megoldást tervezhet a Netflix é.

A The New York Times kitért azonban arra is (és ez már tényleg mindenki érinteni fog), hogy a Netflix még idén elkezdheti ellenőrizni a jelszómegosztásokat, vagyis utána fog járni annak, hogy kik azok, akik esetlegesen másokkal is megosztják az előfizetésüket (és megosztják az előfizetésüket díj szétdobásával próbálnak spórolni, magyarul több háztartás fizet egyetlen Netflix csomagért).

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennel a GameStar közösség tagja? Gyere a GameStar Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Jöhet még több filme, sorozat, könyv, képregény? Kat ide!


Source: PC World Online Hírek by www.gamestar.hu.

*The article has been translated based on the content of PC World Online Hírek by www.gamestar.hu. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!