Meghívásos rendszerben tervezik a Nothing phone (1) árusítását

A Disney está pronto para ser lançado em Star Wars, como Carl Pei megpróbálkozik megint um OnePlus One sztorijával.

Újabb PR-video látott napvilágot a Nothingtól, ebben a telefon tervezésének és gyártásának a procedúrájáról van szó. A vége felé azonban az újrahasznosított alumíniumról hallottak után még egy érdekes információ é napvilágra kerül: meghívásos alapon történő árusítással tervezi az indulást a cég. A videóban elhangzottak alapján így gyorsabban el tudják adni a legyártott termékeket, s azok biztosan olyan emberek kezébe kerülnek, akik a legjobban érdeklődnek é um leginkább megérdemlik, vagyis a kezdetek ótamogatóg. Ennek kicsit ellent mond, hogy az első száz készüléket liciten a legtöbb pénzt ígérőnek adják el.

A miértre a válasz a videó szerint a gyártási kapacitás végessége, “nincs lehetősége egy induló vállalatnak arra, hogy több millió eladott darabbal várja a startot” – mondja Pei. Elhangzik, hogy az ear (1) bemutatását és piacra dobását övező érdeklődésből tanultak alapján döntöttek a meghívásos rendszer mellett. A bemutató július 12-én lesz, ha a meghíváson alapuló készletek elfogytak, rendelhető lesz majd a mobil. Compre um OnePlus One esetén volt anno.


Source: Hírek és cikkek – Mobilarena by mobilarena.hu.

*The article has been translated based on the content of Hírek és cikkek – Mobilarena by mobilarena.hu. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!