Mercury360 spune povestea “Bucovina. Apa din Ținutul echilibrului”

Agenția de comunicare integrată Mercury360, câștigătoarea pitch-ului organizat de Bucovina em 2021, semnează nova plataforma de comunicar a brandului, lansată anul acesta.

“Povestea echilibrului dintre om și natură, perfeito respeito na zona din care provine apa Bucovina, stă scrisă în ADN-ul brandului. Brief-ul de pitch a request to viziune strategy, pe termen lung, care să ducă mai departe povestea brandului, de aceea, în comunicare, se vor vedea mai multe etape de trecere spre noua platformă. Începem prin crearea unui mark simbolic, care reunește și sintetizează tot ce are mai bun de oferit acest loc și vom continua, apoi, prin a construi activări care să creeze o conexiune emoțională, directă, cu consumatorul”, uma declaração Raluca BlancaDiretor de contas, Mercury360.

Am ales să mergem mai departe cu propunerea Mercury360, ‘Apa din Ținutul Echilibrului’, pentru că abordează integrat și creativ toate obiectivele de comunicare ale apei Bucovina. ADN-ul brand-ului încurajează și susține protegerea și păstrarea echilibrului dintre om și natură, proprietățile deosebite ale apei Bucovina păstrându-se tocmai pentru că izvoarele subterane sunt izolate de activitatea umană. În perioada următoare, ne-am propus să facem și mai cunoscută povestea brandului, dar și a frumuseții și echilibrului natural pe care le oferă ținutul Bucovinei din care provine apa noastră. Este o campanha de marketing 360ᴼ prin care ne dorim să continuăm comunicarea despre acest loc deosebit – Ținutul Echilibrului”, uma declaração Maria NicaGerente de Marketing Maspex Romênia.

Spotul TV, lansat în 2022, face trecerea la noua platformă, înfățișând personajele care au vegheat dintotdeauna și au protet această zonă.

“E un privilegiu să poți comunica pentru un brand cu o asemenea tradiție, care poartă numele locului din care provine și care reprezintă tot ce are mai frumos de dat o zonă geografică, dar și culturală. Apa din Tinutul Echilibrului duce mai departe povestea brandului, prin definirea zonei de proveniență, ca teritoriu absolut al echilibrului, atat ca stare emoțională oferită de frumusețea naturală a zonei, cat și ca loc care asigură proprietățile fizice ale produsului. Este o bucurie pentru orice creativ să ia parte la scrierea unei povești de o asemenea amploare în existența unui brand”, uma declaração Liviu şurcanuDiretor Criativo, Mercury360.

“În această etapă, am construit o identitate vizuală pentru mark-ul ”Apa din Ținutul Echilibrului”, pornind de la elementele naturale definitorii pentru zona: pădurile de brazi seculari, din adâncul cărora pornesc izvoarele care își extrag de aici proprietăți unice, pe care le duc cu ele mai departe către cei care interacționează cu brandul și produsul. Tagline-ul de brand este integrat în aces typo, care devine un stamp vizual prezent pe fiecare material de campanie, devenind, în timp recognoscibil și reprezentativ pentru Bucovina”, uma declaração Alexandru NeculaeChefe de Branding, Mercury360.

În luna mai, a avut loc a 3-a ediție a acțiunii de CSR prin care reprezentanții Bucovina, oficialități, și parteneri au continuat efortul de a contribui la reechilibrarea pădurilor din zonele îndepărtate de izvoare, sitte în apropierea așezărilor umane, prin plantarea de apropierea așezărilor umane brazi, sub sloganul “PROTEJÃM ȚINUTUL ECHILIBRULUI”.

Bucovina este din 2022, și Sponsor Oficial al Echipei Naționale de fotbal a României, susținând Pauza Națională de Hidratare, prin care le redă, atât jucătorilor, cât și supportrilor, ocazia să-și refacă echilibrul pentru a reîncepe îren for meci.


Source: IQads by www.iqads.ro.

*The article has been translated based on the content of IQads by www.iqads.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!