Mitä tehdä Rukalla kesällä? Viisi aktiviteettia lomalle

1. Pyöräile alas laskettelurinnettä pitkin

Koillismaalla sijaitsevan Rukan hiihtokeskuksen monipuolisuus jatkuu talvesta kesään, sillä pyöräilijät ottavat laskettelurinteet haltuun. Ruka Bike Park tarjoaa pyöräreittejä niin hurjapäille kuin maltillisemmillekin pyöräilijöille. Reittien lähtöpiste em rinteen huipulla, mistä lähtee eritasoisia reittejä erittäin helpoista haastaviin.

Ruka / Jaakko PostiRukan kesäaktiviteetit
Pyörät kulkevat hisseillä näppärästi mukana huipulle asti.

Você pode ver kanssa huipulle pääsee neljällä hissillä, ja alas voi tulla joko suoraan rinnettä pitkin tai kiertelemällä alueen tasaisilla reiteillä. Alueella em myös tekniikkaharjoittelurata sekä lasten ilmainen pyörärata.

2. Nauti vauhdista kesäkelkkaradalla

Rukan huipulta lähtevä kesäkelkkarata tarjoaa vauhtia hurjapäille, sillä quilômetros mittaisella radalla vauhti ehtii kiihtyä mukavasti, ja samalla pääsee ihailemaan Rukan upeita maisemia. Kesäkelkkaradalla vauhdin voi määrittää itselleen juuri sopivaksi.

Ruka / Jani KärppäRukan kesäaktiviteetit
Kesäkelkan vauhtia em helppo säätää jarrun avulla.

Suomen pisin kesäkelkkarata sopii niin lapsille kuin aikuisillekin, ja vauhdista voi nautiskella joko yksin tai kaverin kanssa.

3. Koe Suomen pisin vaijeriliuku

Tirolesa-vaijeriliukujen ystävät voivat kokea Rukalla Suomen pisimmän, 364-metrisen vaijeriliu’un upeissa tunturimaisemissa. Ruka-tunturin huipulta toisen tunturin huipulle viritellyt vaijerit liu’uttavat hurjapäät luonnon keskelle joko istuen tai makaavassa Superman-asennossa.

Ruka/Simo VilhunenRukan kesäaktiviteetit
Rukalla vaijeriliu’un voi kokea samanaikaisesti kaverin kanssa vierekkäisten vaijereiden avulla.

Vaijeriliu’un voi kokea myös samaan aikaan ystävän kanssa, sillä huipulle on viritelty kaksi vaijeria. Tirolesa-elämyksestä pääsee nauttimaan läpi vuoden, sillä se on avoinna myös talvikuukausina.

4. Maisema-ajelu tuolihissillä tai gondolilla

Kaikkein leppoisin tapa päästä Rukan parhaiden maisemien äärelle on nousta tuolihissiin tai gondoliin ja nauttia näkymistä. Você também pode visitar o Village-2-Valley-gondoli e Village Express – guias. Gondolin kyytiin pääsee suurellakin joukolla, ja mukaan mahtuvat myös lastenrattaat. Gondoli em esteetön.

Ruka / Veera VihervaaraRukan kesäaktiviteetit
Gondolihisseillä voi nauttia maisemista vaivattomasti.

Matka gondolilla kestää yhdeksän minuuttia.

5. Trilha da bomba Ilmainen -rata

Joko olet kokeillut Pump track -rataa? Asfaltoidun aaltoradan voi kokea niin pyörällä, skeittilaudalla, potkulaudalla tai rullaluistimilla, ja vauhti syntyy radan muodon mahdollistamana pumppaavalla liikkeellä. Mutkitteleva ja kallisteleva rata on maksuton, ja se sopii kaikenikäisille, jotka pysyvät pyörien päällä.

Ruka/Simo VilhunenRukan kesäaktiviteetit
Pump track -radalla pääsee vauhtiin esimerkiksi pyörällä tai rullaluistimilla.

Rukan bomba pista -rata sijaitsee Ski Bistron vieressä.

>> Lue lisää vinkkejä Rukalle Rantapallon matkaoppaasta!

Lähde: Ruka
Kuvat: Ruka / Jaakko Posti, Jani Kärppä, Veera Vihervaara ja Simo Vilhunen


Source: Rantapallo.fi – Suomen suosituin matkailumedia by www.rantapallo.fi.

*The article has been translated based on the content of Rantapallo.fi – Suomen suosituin matkailumedia by www.rantapallo.fi. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!