Nem javasolják kisgyerekeknek a szuperkutyás animációs filmet

12-es karikát kapott a Szuperállatok ligája.

A mozgóképről szóló 2004. évi II. törvény 20. § (1) bekezdés értelmében a Magyarországon forgalomba kerülő filmalkotásokat a kiskorúak egészséges szellemi és lelki fejlődése érdekében a törvény 21. §-ban meghatározott kategóriákba be kell sorolni. Ennek céljából a mozgóképszakmai szervezet létrehozta és működteti a Korhatár Bizottságot, amely bizottsági ülés keretében javaslatot tesz a filmalkotások kategóriákba sorolására.


És a jelek szerint a döntnököknek valami nem tetszhetett a DC Szuperállatok Ligája című animációs film előzetesében, ugyanis a forgalmazó által korábban megajánlott 6-os korhatár karikát 12-esre cserélték le, mint az a fenti, újonnan kiadott előzetesen is látszik. Az okokat ilyenkor természetesen nem kürtölik szét, nem küldik ki a sajtónak, de lehet, hogy a neten, esetleg egy hivatalos honlap eldugott sarkában lehet olvasni az indoklásról.

Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!


Source: SG.hu Hírmagazin by sg.hu.

*The article has been translated based on the content of SG.hu Hírmagazin by sg.hu. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!