Nem semmi a Nothing phone (1) feketében

Látványosabbak um LED fények az áttetsző hátlapon.

Hatásvadász gerillamarketinggel és remek ár/érték aránnyal nőtte ki magát a OnePlus a semmiből bő fél évtizede, aztán szép lassan belesimult a BBK csoport dizájn- és marketingvilágába, úgyhogy Carl Pei alapító dobbantott, és londoni központtal gyakorlatilag nekimegy ugyanannak még egyszer.


(forrás: WinFuture) [+]

Azért arra mi is kíváncsiak vagyunk, milyen befektetők állnak a Nothing mögött és maradtak-e régi, kínai kapcsolatok, az viszont biztos, hogy az átlátszó kivitelű ear (1) TWS füles után olyan telefonnal készül en márka, 1) Komponenseire.


(forrás: WinFuture) [+]

Ha a hátoldal nem lenne elég eredeti, számos LED fényt szétszórt Carl Pei tervezőcsapata különféle testreszabható funkciókkal, és a felvillanó hátlap a most kiszivárgott fekete színváltozatban, ha lehet, még karakteresebbé teszi a Nothing telefont, melyről július 12-én, Londonban hull le a lepel . Egyéni komment, hogy megnézném ugyanezt a koncepciót mondjuk vörös fényekkel vagy programozható RGB színekkel.


(forrás: WinFuture) [+]

Azért, hogy az ár ne szálljon el túlzottan, a phone (1) a középkategóriás Snapdragon 778G+ 5G chipet veti be – ez nem az órajelek felturbózását jelenti, hanem a Qualcommal való szoros együttműködést, melynek gyümölcse a vezetékmentes töltés és fordított töltés támogatása, amit a nevoeiro telefon kínálni.


Source: Hírek és cikkek – Mobilarena by mobilarena.hu.

*The article has been translated based on the content of Hírek és cikkek – Mobilarena by mobilarena.hu. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!