O martorellenc Mauro Ortega bat el rècord estatal de cub Rubik

Mauro Ortega

O jugador martorellenc Mauro Ortega s’ha proclama campió del torneig Aldeilla Mental Breakdown 2022 de cub Rubik, uma disciplina em fa dos anys va embutxacar-se o torneig internacional Only FMC. Enguany, a Almeria tem aconseguit batre el rècord estatal i l’ha baixat fin a 22,33.

Ortega participou nas categorias cub 3x3x3, 3x3x3 cega no Fewest Moves Challenge (FMC) da cidade da Andaluzia. I va ser en aquesta última on ha most la seva imatge més resolutiva. Amb tres intents en les tres sèries que hi ha establertes, va aconseguir 22, 20 i 25 moviments, respectivamente. El FMV premia els jugadors amb menys movimentos que resolvem a solução que planta l’organització i Ortega va ser-ne el més destacat, amb un result promig de 22,33. D’aquesta manera, va millorar la mitjana estatal, que se situava em 23,67 i que havia estat ell mateix qui l’havia establert.

El martorellenc chegou a aquesta cita amb la intenció de posar-se a prova i després dels entrenaments a casa, amb un registres força satisfatoris, va fer un pas endvant en plena concorrência. “No m’esperava fer-ho tan bé, tenia una mitjana de 23,50, i és una marca que em va fer molt feliç però in va posar a over una pressió súper dura”, ha expressat.

Mauro Ortega

El sostre d’Ortega va més enllà i mira cap al Campionat d’Europa, on hi prendrà part a partir de 14 de juliol i finns el 17 a Copenhaguen (Dinamarca). Allà, tornarà a escollir la modalitat de Fewest Moves Challenge com el seu punt fort, però també provarà sort en altres com el 3×3 ou el 4×4.

El martorellenc no amaga que é ambiciós i provarà de fer-se un nom, també, en la classificació continental. “Som sis o set jugadors que podem batre la mara europea, ara estan els torneijos i es batrà tard o d’hora”, ha admès.

Mauro Ortega

Després del seu pas per Dinamarca, té dues cita el mes de setembre a Bilbao (País Basc) i Ronda (Andalusia). I més endadvant, provarà sort al Campionat d’Espanya, on enfrentar no ha estat campió i vol provar de fer-se amb la primera plaça.


Source: Web de notícies de l'Ajuntament de Martorell by martorelldigital.cat.

*The article has been translated based on the content of Web de notícies de l'Ajuntament de Martorell by martorelldigital.cat. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!