«O Pro πλευρά των TWS ακουστικών»!

Τα TWS (True Wireless Stereo). νούμερο ένα επιλογή του καταναλωτικού κοινού. Η Criativo που όλοι γνωρίζουμε την βαρύτητα που έχει ως brand στον χώρο του ήχου δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται στο τρένο της εξέλιξης, για αυτό και ήδη δίνει μεγάλη βαρύτητα στη συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων. Τα Outlier Pro που προστίθενται στην οικογένεια των Outlier ανεβάζει τον πήχη ακόμη περισσότεροςροσφέρονροςροσφέρονρος Cancelamento de ruído ativo που είναι αληθινή… εμπειρία, αλλά και υψηλό alta fidelidade ήχο που συναρπάζει (η personalizado τεχνολογία Super X-fi βάζει εδώ και πάλι το χεράκι της), αλλά και τεράστια ευελιξία από το App της Creative, το οπο έα α αncials το app της Creative, το οοοssa έ σρ αncial

Τόσο η βάση φόρτισης όσο και τα ακουστικάδείχνουν να ακολουθούν την φιλοσοφία των προηγούμενων μοντέλων Outlier, με το αεροδυναμικό σχήμα των in-ear ακουστικών να κυριαρχεί. Πέραν του ιδιαίτερου και φουτουριστικού design, ένα κομμάτι που αμέσως κάνει τα Outlier Pro της Creative να ξεχωρίζει είναι η εντυπωσιακή εφαρμογή που έχουν στο αυτί του χρήστη. Η δε βάση φόρτισης ανοίγει με συρταρωτό τρόπομε τα ακουστικά να εφάπτονται αρμονικά στο εσωτερικό της.

Τόσο η βάση, όσο και τα ακουστικά είναι εξαιρετικά ελαφριά και τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένα διακρίνονται για το υψηλό επίπεδο ποιότητας, αλλά και για την ανθεκτικότητά τους, με την Creative να επενδύει όχι μόνο στην υψηλή αισθητική, αλλά και στον λειτουργικό τους χαρακτήρα. Με τους motoristas (10mm) των ακουστικών μάλιστα να είναι επενδεδυμένοι με γραφένιοείναι εμφανές ότι η criativo Δεν αστειεύεται όταν πρόκost Και όπως κάθε TWS υψηλών προδιαγραφών που σέβεται τον εαυτό του, έττσι και τα Outlier Pro διαθέτοτα Outlier Pro πιστοποίηση IPX5πράγμα που σημαίνει αντοχή στο νερό.

To μεγάλο του ατού βέβαια δεν είναι άλλο από το ANC híbrido (Cancelamento de ruído ativo) που διαθέτει, το οποίο ουσιαστικά δίνει τεράστια δύναμη στα χέρια του χρήστη των Outlier Pro, καθώς του επιτρέπει να ορίζει εκείνος το επίπεδο του φιλτραρίσματος του ήχου που προέρχεται από το εξωτερικό περιβάλλον. Σε αυτό συμβάλλει και ο ειδικός σχεδιασμός των fones de ouvido, τα οποία διαθέτουν μικρόφωνα στο μπροστινό και πίσω τμήμα πους, σε στρατηγικά σημεία έτσι ώστε να ανακόπτουν και να κατευνάζουν τον φόσιζουν τον φόσιζουν χον φόσιζουν χον φόσιζουν οποιαδήποτε κατεύθυνση κι εάν προέρχεται. Η δε εύκολη εναλλαγή ανάμεσα στη λειτουργία του Cancelamento de ruído ativo και του modo ambiente, μέσω torneiras απλών στην επιφάνεια των fones de ouvido είναι βέβαιο ότι θα σας λύσει τα χέρια.

Οι υπεύθυνοι της Creative αν μη τι άλλο έχουν κάνει πραγματικά τεράστια άλματα στο κομμάτι του ANC, ανεβάζοντας nível τη σειρά Outlier. Outlier Pro. Outlier Pro. Outlier Pro. Outlier Pro. Ειδικότερα, η πρόταση της Creative δύναται να προσφέρει έως και 60 ώρες συνεχούς Playtime και περίπου 15 ώρες με μία μόλις φόρτιση. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ακόμη κι εάν ξεμείνετε, μια 10λεπτή φόρτιση είναι αρκετή για να σας εξασφαλίσει 2 ώρες μουσικής αναπαραγωγής, ενώ υπάρχει και η επιλογή για wireless Qi charging. Όπως μάλιστα έχουν υπολογίσει, οι υπεύθυνοι της εμβληματικής εταιρείας, στις περισσότερες περιπτώσεις μέσα στο μήνα η βάση των Outlier Pro δεν χρειάζεται να φορτίσει για περισσότερες από δύο φορές.

Όταν βέβαια στρέφουμε την προσοχή μας στο κομgular κληρονομιά του ονόματος Creative θα πρέπει να θεωρείται εγγύηση. Τα 6 συνολικά μικρόφωνα (3 σε κάθε earbud) προσφέρουν πεντακάθαρα voice calls, καθώς φροντίζουν ώστε τόσο η δική σας ομιλία, όσο και η ομιλία που προέρχεται από μια άλλη πηγή να είναι σούπερ καθαρή.

Παράλληλα, τα ακουστικacion «καταλαβαίνουν» άψογα τις Διάφορες φωνητικές εντολές, καθώ σων omb. assistente virtual της αρεσκείας σας (επιλέξετε Amazon Alexa, είτε Google Assistant). Και πάλι η ενεργοποίηση του virtual assistant είναι παιχνιδάκι, καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε τρία taps επάνω στην επιφάνεια του ακουστικού. Σε importaL έ έχει να κάνει με την απόδοση του ήvers Το Super X-Fi μric στα είναι ένας απncial τους βασικούς λόγους που τα Outlier Pro κερδίζουitante πόντους στο ο κ κ κ κ κ κ κ κ κ κ κ κ κ α α α α α αα α α α. Ειδικότερα, εάν δοκιμάσετε να παίξετε AAC para iPhone σαςτότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξεδιπλώσετε στο máximo τη δυναμική των Outlier Pro της Creative.

Παράλληλα, η «συνεργασία» με το πρότυπο Bluetooth 5.2 που υποστηρίζουν τα «pro» ακουστικvens της criativo Διακρίνεται για το υ υηλfia σταθερότητα (χωρίς δηλαδή lag και αναπάντεχες διακοπές στην αναπαραγωγή του ήχου). Φυσικά, ολοκληρώνοντας την παρουσίαση των Outlier Pro δεν θα μπορούσαμε να μην σταθούμε στην ύπαρξη του Creative App, το οποίο σας δίνει τον πλήρη έλεγχο έτσι ώστε να προσαρμόσετε κάθε πτυχή των ακουστικών, με τέτοιο τρόπο που να καλύπτονται οι ανάγκες και τα θέλω σας. Ενδεικτικό είναι ότι μέσω του εύχρηστου app της Creative μπορείτε να ορίσετε το EQ curve, να ενεργοποιήσετε (ή να απενεργοποιήσετε το Low Latency Mode) ή να ρυθμίσετε το επίπεδο του θορύβου που θα «περνάει» μέσα από τα ακουστικά.

Τα Outlier Pro κοστίζουν κοντά στα 89 ευρώ και αν μη τι άλλο αποτελούν μια πρόταση που διαθέτει τα premium χαρακτηριστικά που αναζητάει ένας power και δραστηρίος user, χωρίς να απαιτείται να δαπανήσει μια μικρή περιουσία όπως συμβαίνει με τόσους άλλες εταιρείες. Για μια ακόμη φορά, η Creative καταφέρνει να σχεδιάσει ένα ποιοτικό προϊόν που παράλληλα δίνει νέα διάσταση στην έννοια του value for money.


Source: Digital Life! by www.digitallife.gr.

*The article has been translated based on the content of Digital Life! by www.digitallife.gr. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!